reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Mój odebrał wyniki; powiedział tylko, że jest źle, że ma za mało plemników, są słabej jakości i nie chce narazie rozmawiać. Poszedł szukać lepszego lekarza. Nie wiem co mi powiedział tamten. Muszę poczekać aż sam się otworzy. Cholera. Idę zrobić jakąś super kolację...
Daj mu czas, dla mężczyzn to jest bardzo ciężki temat...

Dziewczyny mam wizytę u lekarza dopiero 26 sierpnia z wynikami mutacji. Będę wtedy 14dpo. Wyszło mi MTHFR I PAI-1 w heterozygocie. Czy brać bez konsultacji acard na własnąrękę? Czy czekać? Czytałam, ze zwłaszcza PAI-1 może być powiązany z problemami z implantacja, a u mnie byly dwie nieudane próby juz. Nie wiem co robić...

Dziewczyny mam wizytę u lekarza dopiero 26 sierpnia z wynikami mutacji. Będę wtedy 14dpo. Wyszło mi MTHFR I PAI-1 w heterozygocie. Czy brać bez konsultacji acard na własnąrękę? Czy czekać? Czytałam, ze zwłaszcza PAI-1 może być powiązany z problemami z implantacja, a u mnie byly dwie nieudane próby juz. Nie wiem co robić...
Jeśli się wahasz to zaczekaj. Nie jest powiedziane, że będzie chciał wdrożyć heparynę, bo niby mutacje nie są bezpośrednim wskazaniem. Acard jest bez recepty - ja na własną rękę się nie zdecydowałam, czekałam do wizyty.

Jeśli się wahasz to zaczekaj. Nie jest powiedziane, że będzie chciał wdrożyć heparynę, bo niby mutacje nie są bezpośrednim wskazaniem. Acard jest bez recepty - ja na własną rękę się nie zdecydowałam, czekałam do wizyty.
No w sumie to wizyta 14dpo jesli będzie pozytywna beta to może i mi wdroży sam...
Chatgpt też mowi, żeby czekac do wizyty...

reklama

Osobiście zaczekałabym do wizyty 😊

Do góry