reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
No w sumie to wizyta 14dpo jesli będzie pozytywna beta to może i mi wdroży sam...
Chatgpt też mowi, żeby czekac do wizyty...
Jeśli ufasz lekarzowi, zna Twój przypadek itd. to warto zaczekać. Nawet Acard ma różne dawki, jeden zaleci Ci 75, a drugi 150. Wstrzymaj się, wierzę, że będzie tak jak jest pisane. 🌺

@niezapominajka876 ja mam ragdolla, potwierdzam super rasa dla dzieciakow, tak delikatnego kota w zyciu nie widzialam :D nawet jak strzeli lapka to nie wyciaga pazurkow, wiec tylko pomizia tymi swoimi puchatymi opuszkami 😂

@niecierpliwamatka daj mu chwilke, badz obecna i okaz wsparcie, ale sie nie narzucaj, dla facetow to ciezki do przejscia temat, ale jak zobaczy, ze nadal jestescie w tym razem, to moze zejdzie z niego cisnienie :)

Teściowie działają na Ciebie aż tak stresogennie? 😊
To jest malo powiedziane! Tak zeby w skrocie nawinac jak bardzo… Jakos tak mam, ze zawsze jak do kogos jade to z ciastem, dzisiaj standardowo tez upieklam no i jak zwykle bylo dla tescia „niedobre” nie zeby cos, krytyke przyjmuje dobrze, ale ono serio jak zawsze wyszlo zarabiscie :D co jak co ale pieczenie wychodzi mi dobrze, poza beza, ktora zawsze zepsuje reszta jest pyszna :D ale to jest czlowiek, ktory zawsze ma odmienne zdanie i jakos zawsze doleje oliwy…

reklama
Dziewczyny proszę o poradę 😁 wczoraj o 7 rano zastrzyk ovitrelle i wieczorem seks, dzisiaj też wieczorny seks, pytanie czy waszym zdaniem to wystarczy czy jeszcze spróbować jutro? Czytałam że po zastrzyku owulacja występuje między 24 a 48 godzin, a najczęściej w 36 godzinie po podaniu...pytanie ile godzin wytrzymają plemniki i też coś słyszałam że one nie są odrazu gotowe do zapłodnienia ? 🤔

Do góry