Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy mogę mieć śluz płodny 7dc?![]()
zważając na ostatnią owulację w 23dc to trochę dziwneJa mam od 6 dc nieraz ale ja mam owulke zwykle między 9 a 11 dc a w obecnym nawet szybciej![]()
zważając na ostatnią owulację w 23dc to trochę dziwne![]()
Jeśli ufasz lekarzowi, zna Twój przypadek itd. to warto zaczekać. Nawet Acard ma różne dawki, jeden zaleci Ci 75, a drugi 150. Wstrzymaj się, wierzę, że będzie tak jak jest pisane.No w sumie to wizyta 14dpo jesli będzie pozytywna beta to może i mi wdroży sam...
Chatgpt też mowi, żeby czekac do wizyty...
Co do tego lata, pierwszy raz do wody weszlam w poniedzialek.. polowa sierpnia, a ja plywalam raz! Ale jutro na bank jedziemy, zwlaszcza, ze dzis bylan u tesciow, musze sie mocno odstresowac![]()
To jest malo powiedziane! Tak zeby w skrocie nawinac jak bardzo… Jakos tak mam, ze zawsze jak do kogos jade to z ciastem, dzisiaj standardowo tez upieklam no i jak zwykle bylo dla tescia „niedobre” nie zeby cos, krytyke przyjmuje dobrze, ale ono serio jak zawsze wyszlo zarabiscieTeściowie działają na Ciebie aż tak stresogennie?![]()