reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

@Hermeneg no nawet nic nie mów, ulga, że weź. Już się bałam, że czeka mnie gin i jakaś interwencja której wolałabym uniknąć.

Rozumiem bo ja się zawsze boję po odstawieniu proga, że okres nie przyjdzie i będę musiała ogarniać gina. Na szczęście przychodzi prędzej czy później, przynajmniej jak dotąd 🤣

do mnie wczoraj przyszla ostatnia paczka z tabletkami, doszlo q10, inozytol i testy pink, bo stacjonarnie tylko 25 widzialam, wiec za jedna przesylka wrzucilam 4 dziesiatki do koszyka 😂 segregator na tabletki z temu juz lezy, od wrzesnia bede dzielnie pakowala raz w tygodniu zestaw 😂

O, muszę sobie zamówić dha bo mi się skończyły a chcę być przygotowana na wrzesień 🥹

reklama
Matko, wczoraj nie miałam czasu was podczytać to dzisiaj jak siadłam tak chyba godzinę nadrabiałam 😂
Przyszły mi testy owu. Kiedy zacząć robić? Przy cyklach 31-33 dni, skok temp mam tak w 18-21 dniu.
Dziewczyny jeszcze te co mają już dzieci, powiecie mi czy bardzo duży był przeskok z 1 na 2? Jak dajecie radę? Jak wasi faceci, zajmują się dzieciakami czy jednak wy głównie mamujecie a oni pracują?

Bardzo się cieszę. Przetrwam okres i mogę zaczynać znowu. Byle mój chciał dalej walczyć. Mam nadzieję, dzwoniłam zapytać w pracy to humor miał ok.
Pamiętaj, że jak zna się przyczynę niepowodzeń, to przynajmniej wiadomo, z czym walczyć. Teraz na pewno dla twojego męża jest to trudne, więc trzeba podejść delikatnie, ale odpowiednie suple i poprawa stylu życia mogą zdziałać cuda

Matko, wczoraj nie miałam czasu was podczytać to dzisiaj jak siadłam tak chyba godzinę nadrabiałam 😂
Przyszły mi testy owu. Kiedy zacząć robić? Przy cyklach 31-33 dni, skok temp mam tak w 18-21 dniu.
Dziewczyny jeszcze te co mają już dzieci, powiecie mi czy bardzo duży był przeskok z 1 na 2? Jak dajecie radę? Jak wasi faceci, zajmują się dzieciakami czy jednak wy głównie mamujecie a oni pracują?
Ja przy takich cyklach zaczynałam w 13 dniu jedno siku i jak widziałam że ciemnieje to koło 15 już siku 2/3 razy.

Ja mam jedno i też się chętnie dowiem jak to jest z dwójką, dziewczyny dajcie znać 😊

reklama
Do góry