Gryfin
Fanka BB :)
To mi się podobaZ pierwszym to chuchasz dmuchasz na wszystko ale jak już kolejne to już inaczej luźniej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi się podobaZ pierwszym to chuchasz dmuchasz na wszystko ale jak już kolejne to już inaczej luźniej![]()
Kochana, no właśnie odpoczywamDzień dobry ❤
@poziomkowa00 dziękuję za kawkę
@Patii26 chyba tak średnio odpoczywasz od tych testów i myśleniaale spoko, jak wierzyłam jeszcze, że się nam uda naturalnie to miałam to samo
@niecierpliwamatka no nareszcie! Ależ ten okres kazał na siebie czekać![]()
Brzmi obiecująco!!!Ja się skusiłam i użyłam ich w tym miesiącu bo kiedyś kupiłam.uzywałam W 12,14,16dc bo planowo owulacja miała być w 15dc.jedyne co zauważyłam to pierwszy raz w życiu miałam plamienie brązowe w 13-14dc gdzie nigdy mi się to nie zdażyło.no a potem to na przemian miałam śluz płodny i niepłodny i w sumie do tej pory nie wiem czy ta owulacja już była czy nie a dziś 23dca no i pewnie was nie zdziwię jak powiem że rano wstałam i był śluz płodny,więc stary znów ma dziś przejebane
![]()
Narazie go sobie odpuszczę - szkoda wydawać mi 80 zł jeśli mogłabym tego użyć tylko raz i wyrzucićWgl mnie nie piekło, narzeczonego też nie. Jedynie po zaaplikowaniu go jest uczucie takiego ciepła, rozgrzania i za chwilę mija. Spróbuj sobie wieczorem posmarować tylko trochę krocze i zobaczysz czy piecze Cię.
Mam wyniki i ehh, sama nie wiem...
Prożek 43,20
Beta 59,50
Przyrost 145% a jakoś tak liczyłam na więcej![]()
Wiem, dzięki za wsparcie. Ja narazie próbuje się do niego zbliżyć bo widzę, że przeżywa to sam jak własną porażkę. Ja to widzę inaczej, bo dla mnie to swiatelko w tunelu do rozwiązania problemu.Pamiętaj, że jak zna się przyczynę niepowodzeń, to przynajmniej wiadomo, z czym walczyć. Teraz na pewno dla twojego męża jest to trudne, więc trzeba podejść delikatnie, ale odpowiednie suple i poprawa stylu życia mogą zdziałać cuda
Myślę, że bardzo ładny przyrost i nie masz co się martwić na zapas. Jesteś dla mnie nadzieją, ze i mi się uda, bo też w maju Biochem. A przypomnij mi czy teraz bierzesz i brałaś progesteron? Co do wit D to moim zdaniem bardzo wysoki wynik. Chyba musisz dopytać lekarza czy jest sens suplementować.Zrobiłam jeszcze witaminę d3 i mam 81Mega mi się poziom podniósł w sumie po 2 miesiącach takiego regularnego suplementowania. To teraz nie wiem czy w ogóle dalej brać... Czy tylko tę podstawę 2000
Brałam duphaston od 3dpo ale jak zobaczyłam pierwszy wynik to odstawiłam ale zaczęłam brać cyclogest dla własnego spokoju. Tylko ostatnia dawka wczoraj wieczorem, dziś rano nie brałam, więc nie wiem jaki realnie to miało wpływ na wynik.Myślę, że bardzo ładny przyrost i nie masz co się martwić na zapas. Jesteś dla mnie nadzieją, ze i mi się uda, bo też w maju Biochem. A przypomnij mi czy teraz bierzesz i brałaś progesteron? Co do wit D to moim zdaniem bardzo wysoki wynik. Chyba musisz dopytać lekarza czy jest sens suplementować.