reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

My wczoraj mieliśmy 42.8, niestety ale trzeba było pracować, dziś ludzie mają wolne, a ja jeszcze z domu coś próbuje zdziałać deszczownia ale boje się, że rośliny poparze. Z drugiej strony jak nie włączę deszczowni to moga się siewki spalić. Naprawdę nie wiem co robić. A ma być cieplej jak wczoraj. Nie wiem, jak tu hodować w otwartej produkcji. Z dobrych wieści, to @sie naprawdę mocno rozkręcił, i wmawiam sobie, że napewno to po to by dobrze się oczyscic przed II. ;)

reklama
Patrzcie na to, jest 10 rano. A u nas już prawie 40stopni. (Oczywscie to temperatura na słońcu, w roślinach). Z jednej strony dobrze, że nie jesteśmy w zaawansowanej ciąży. (Zawsze jakiś plus)

Załączniki

• Screenshot_20250815-101136.png
    Screenshot_20250815-101136.png
    335,3 KB · Wyświetleń: 28
Dzień dobry ❤

U mnie dzisiaj 32 stopnie 😅
Przeczekamy najwiekszy upał w domu i po 16 ruszamy na działkę 😁
Ogarnęłam już ciasto, muszę jeszcze zrobić sałatkę grecką, przygotować ryby i zamarynować kurczaka.
Dzisiaj grill a jutro urodziny teścia wiec przez weekend sobie pofolguję a od poniedziałku wracam do liczenia kcal i regularnych ćwiczeń. Umówiłam się z kumplem, że on też od poniedziałku bierze się za siebie więc będziemy się wspierać w tym żmudnym procesie 🤣

Mam nadzieję, że przez długi weekend wszystkie odpoczniemy i tego Wam życzę 🤗

Mi przez caly urlop jakos nie po drodze bylo, ale pocieszam sie, ze waga stala, a nie rosla 😂 dzis tez planujemy grilla, wiec trudno :D ale znow trzeba bedzie sie mocniej spiac, tym bardziej, ze to moja karta przetargowa do || :D

Na ginekologii raczej stawiamy na badania z krwi, a do mnie na porodówkę raczej przychodzą Panie bez wątpliwości więc testów nie mamy 😆
Ja tam nic nie mówię ale jeszcze możesz zrobić betkę w szpitalu? 🫣 my zawsze jak któraś coś podejrzewa to cichaczem robimy na dyżurze 😅

Ojj gorąco ale ja się cieszę, 2 tygodnie urlopu więc niech grzeje słoneczko 😁

No masakra, nie wyobrażam sobie być teraz w takiej zaawansowanej ciąży 🥲
Ja chłopaków rodziłam w lipcu a wtedy były gorące miesiące i myślałam, że padnę. Starszaka rodziłam w najcieplejszym dniu bez klimy 🥵 fantastycznie było 😅

Ja w tym cyklu naciskam sobie wewnętrznie na test 12-13dpo więc zobaczymy czy wytrzymam 😅😅 teraz jest 3dpo i już bym najchętniej robiła 🤪😅

Ja tam nic nie mówię ale jeszcze możesz zrobić betkę w szpitalu? 🫣 my zawsze jak któraś coś podejrzewa to cichaczem robimy na dyżurze 😅

Ja chłopaków rodziłam w lipcu a wtedy były gorące miesiące i myślałam, że padnę. Starszaka rodziłam w najcieplejszym dniu bez klimy 🥵 fantastycznie było 😅

Ja w tym cyklu naciskam sobie wewnętrznie na test 12-13dpo więc zobaczymy czy wytrzymam 😅😅 teraz jest 3dpo i już bym najchętniej robiła 🤪😅
Jestem takim składem dyżurowym, że nie ma nawet kto mnie pobrać a do tego panie w laboratorium na pewno będą średnio zadowolone, że im psuje święto 😅

Też rodziłam w lipcu 🥵 dzisiaj 3dpo a już bym chciała testować 🤭 idziemy łeb w łeb 😉

reklama
Do góry