reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Hej dziewczyny, ja mam dziś jakieś załamanie formy. Zaraz jedziemy trochę pogonić pracę bo wiadomo, w tyg. Za mało czasu więc jak się coś podgoni w weekend to później latwiej. Ale mam jakiś dół, smutno mi bez jakiegokolwiek powodu. Pewnie hormony mi szaleją przez @. Ale mimo, że wiem, że wszytsko jest na ten moment ok. Mam ochotę się rozpłakać bo nagle mi leżą problemy które są że mną naprawdę od dawna i zwykle poprostu są i tyle. Dziś wszytskie we mnie uderzają nie wiadomo po co.

Hej dziewczyny, ja mam dziś jakieś załamanie formy. Zaraz jedziemy trochę pogonić pracę bo wiadomo, w tyg. Za mało czasu więc jak się coś podgoni w weekend to później latwiej. Ale mam jakiś dół, smutno mi bez jakiegokolwiek powodu. Pewnie hormony mi szaleją przez @. Ale mimo, że wiem, że wszytsko jest na ten moment ok. Mam ochotę się rozpłakać bo nagle mi leżą problemy które są że mną naprawdę od dawna i zwykle poprostu są i tyle. Dziś wszytskie we mnie uderzają nie wiadomo po co.
Kiedy masz spadek formy pozwól sobie na słabość, na łzy, bo wbrew pozorom to w tym jest siła!
Zobaczysz za chwilę to minie i spojrzysz na to co Ciebie otacza z nadzieją i energią do działania 🫂

Rozumiem, że jest Ci dziś ciężko i smutno 🫂 to zupełnie normalne i pozwól sobie na ten smutek i płacz, to dobrze oczyszcza 😉

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,
Muszę przyznać że udało mi się przeczytać cały ten wątek i bardzo gratuluję wszystkich pozytywnych testów ❤️
Sama od kilku miesięcy na luzie podchodzę z partnerem do tematu ciąży. Nie zabezpieczamy się, ale rzadko kiedy przez pracę partnera trafialiśmy w dni płodne.
W tej chwili pierwszy raz mam go na miejscu przez cały ten cykl, dlatego trzymajcie kciuki. Okres planowo ma przyjść 30.08. Wg aplikacji owulację mialam 15.08. Wg własnych obserwacji może to być dzisiaj. Testować zamierzam od 26.08.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia🥰

Dziewczyny, czy któraś z was miała kiedyś problem z niedobrem żelaza? Może macie jakieś sposoby żeby podnieść jego poziom? Oprócz oczywiście stosowania diety 🫣

reklama
Bralam kiedys zelazo w tabletkach, ale tak zle sie po tym czulam, ze musialam odstawic, mocno poszlam w diete i pomoglo, ale nie az tak jak bym chciala…

Do góry