Eveline.eve
Fanka BB :)
Czyli kolejne skreślone...pepino i chinszczyzna wypierdala.ją 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy biochemie musiałaby być beta w krwi żeby wyszła na teście. Raczej kwestia testówCzyli te testy oszukują.. albo biochem...
Ale że aż tak ..Przy biochemie uważam, że musiałaby być beta w krwi. Raczej kwestia testów. już były takie przypadki, że pokazywały dziewczynom ładne różowe fałszywe kreski.
No nasza @Eveline.eve miała analogiczną sytuację do Ciebie. Choć wiem, że Cię to nie pocieszy.Ale że aż tak ..
![]()
Jednak... Ale nie spodziewałam się. ...Czyli jednak chinczyki…
Jeden plus, szybko sie dowiedziałaś... gdybyś nie poszła dzisiaj na krew i np jutro dostala okresu to by byla panika. Zawsze szukamy światełkaJednak... Ale nie spodziewałam się. ...
No ciekawe ktoKojarzę, że nawet na easy home ktoś miał jakiś czas temu fałszywą różową kreskę.