Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś nie mam jak, idę zaraz do pracyNo moim zdaniem to już nie jest chujocieńlecisz na betę?
Specjalnie się na noc nie wysikałamZostawiam serducho za „wstalam o 3”![]()
A ile jesteś dpo? Czy to już termin @Hej!
Jestem i ja, wstałam o 3:15 i nasikałam
A poniżej zdjęcie
Czekam aż stary pójdzie do pracy i zrobię kolejny, także zaraz będzie aktualizacja
*test już wyschnięty, zdjęcie z teraz, ale pojawiła się od razu, nigdy nie miałam na tym pinku płytkowym chujocienia, także jest nadzieja![]()
Nie robiłam żadnego monitoringu, więc ciężko mi dokładnie podać, ale z obserwacji śluzu + szyjki wydaje mi się, że to 10dpo, DC 25, więc jeszcze z 4 dni max do okresuA ile jesteś dpo? Czy to już termin @
wybacz pewnie pisałaś ale mi umknęło![]()
Haha tak przywołałaś mnie jak duch, 3 na zegarku a ja na równe nogi
No to trzymam kciukasyNie robiłam żadnego monitoringu, więc ciężko mi dokładnie podać, ale z obserwacji śluzu + szyjki wydaje mi się, że to 10dpo, DC 25, więc jeszcze z 4 dni max do okresu
Mam cykle około 29 dniowe, w tym miałam 27 dniowy dzień cyklu