callina
Fanka BB :)
O to będzie miał na 30ke piękny prezent!Ja 26, stary 29
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to będzie miał na 30ke piękny prezent!Ja 26, stary 29
to ja prawdę nie ma sensuJa dosłownie sikałam ze śmiechu jak to przeczytałamKochana ten tekst ma wszystko co czuje kobieta, starającą! się o dziecko
szok, niedowierzanie a z drugiej strony niesie ze sobą ładunek radości
i tej w sercu i tej na twarzy
oczywiście że będziemy go opowiadać jako anegdota bo okazuje się że nie ma rzeczy niemożliwych
Więc @callina sikaj no na test![]()
Każdego namawia, a sama wymówek szukato ja prawdę nie ma sensu
po 1 może być za wcześnie i znowu będzie mini dołek
Po drugie to jestem dziś dłużej w pracy![]()
Masz racjęKażdego namawia, a sama wymówek szuka![]()
Mi 10dpo już pokazała się kreska, leciutka ale byłaJa myślę czy sikać w 10 dpo czy poczekać do 12..
Pięknie to napisałaśTak Was czytam i nie mogę sie nacieszyć. To naprawdę dobry miesiąc na kreskach, będzie mi Was tu brakowało ale macie zakaz wracania przez następny rokna mamuśkacj wszytskie w końcu się spotkamy, prędzej czy później
P.s. a miesiąc jeszcze trwa....![]()
Oh no dobra nie musisz dwa razy prosićMi 10dpo już pokazała się kreska, leciutka ale była![]()