reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Boję się że jutro nie wysikam drugiej kreski. Nie czuję się inaczej, cały czas mam te same „objawy”, ale lęku w głowie dużo. :(
Doslownie jak bys wykrakala i nawet dalam reakcje „popieram” na odpowiedz a sama juz se wkrecam, ze wczoraj i dzisiaj mnie mdlilo a juz mnie nie mdli wiec pewnie beta nie rosnie 🤡

A ja mam wyniki krzywych i jak się bałam, że będzie wyjebana w kosmos glukoza to teraz mam zagwozdkę w drugą stronę. Babie nie dogodzisz 😅🤣
Umówiłam się do mojej endo żeby się nad tym nie zastanawiać bo i tak się nie znam ale pierwszy najbliższy termin na 26 sierpnia. Kurła wtedy to ja już może nawet będę wiedziała czy jestem w ciąży po transferze 😅
Ciągle trzeba na coś czekać, a ja taka cierpliwa jestem... 🙄😤🤪

No dobra okres przyszedł dziś, więc na spokojnie bede mogła sobie zatestowac pod koniec miesiąca, @kami1094 poproszę o przepisanie z ławeczki na 27 sierpnia, według moich wyliczeń będę 14dpo wtedy, ewentualnie przesunę potem jeszcze z dzien/dwa.

Witam się w sierpniu. Poproszę ławeczkę bo ani okresu z lipca nie ma ani nic, dziś 35dc, 2 dni opóźnienia więc na pewno przy moich długich cyklach nie zdąrzę zatestowc w tym miesiącu

reklama
Do góry