reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

10dpo, 12 dni po ovitrelle. Pierdolca dostanę przysięgam. Kupiłam dzisiaj betę i progesteron i wybieram się w czwartek. Ale nie wiem czy wytrzymam do czwartku i coś czuję, że dzisiaj wybiorę się na wycieczkę do Rossmanna. Czuję się trochę inaczej, ale może już sama sobie wmawiam.

reklama
10dpo, 12 dni po ovitrelle. Pierdolca dostanę przysięgam. Kupiłam dzisiaj betę i progesteron i wybieram się w czwartek. Ale nie wiem czy wytrzymam do czwartku i coś czuję, że dzisiaj wybiorę się na wycieczkę do Rossmanna. Czuję się trochę inaczej, ale może już sama sobie wmawiam.
A ja Wam szczerze powiem, że myślę, że wszystkie jesteśmy tu tak przeciorane staraniami, że ostatnie co byśmy robiły to wmawianie sobie. ;) Trzymam kciuki! ❤️

Daj znać :)

A ja Wam szczerze powiem, że myślę, że wszystkie jesteśmy tu tak przeciorane staraniami, że ostatnie co byśmy robiły to wmawianie sobie. ;) Trzymam kciuki! ❤️
Już jestem zmęczona strasznie tymi wszystkimi lekami, wizytami. Najchętniej bym zrobiła przerwę… Jeśli teraz się nie uda to mamy spróbować jeszcze dwa cykle z letrozolem zamiast clostilbegyt a potem do kliniki. A już stuknęło od lutego 10k na wizyty i leki

Już jestem zmęczona strasznie tymi wszystkimi lekami, wizytami. Najchętniej bym zrobiła przerwę… Jeśli teraz się nie uda to mamy spróbować jeszcze dwa cykle z letrozolem zamiast clostilbegyt a potem do kliniki. A już stuknęło od lutego 10k na wizyty i leki
Rozumiem co czujesz, bo ja sama mam wrażenie, że od 8 miesięcy kręcę się w kółko... Ale no ku*wa nie poddam się. Jak ja to mówię - choćby skały srały. ❤️
Trzymam kciuki za Ciebie i każdą tutaj, już mi świeczek do intencjonalnego palenia zaczyna brakować. 😅

reklama
O losie wizyta u gina na NFZ pierwszy wolny termin 27.10...

Czy Wy też tak długo czekacie?🤔
Ja też przestałam korzystać z NFZ po rozpoczęciu starań - miałam sytuację, że babsko z miejsca chciało mi usuwać ciążę, z której pokazał się zarodek z sercem. I sobie poprzysięgłam, że moja noga tam więcej nie postanie. Aczkolwiek jest to wkurzające, bo człowiek płaci te składki, a wszystko musi finalnie i tak robić prywatnie.

Do góry