Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co już masz zrobione i co planujesz robić dalej?Tak mam na myśli badania, bo może jednak coś gdzieś nie zgrzyta
No właśnie oprócz AMH z października to nic nie robiłamA co już masz zrobione i co planujesz robić dalej?![]()
A ile już trwają Wasze starania? Przepraszam, że tyle pytańNo właśnie oprócz AMH z października to nic nie robiłamnigdy wcześniej nie starałam się o dziecko także chciałam zacząć tak na spontanie. Robię jedynie testy owulacyjne. Mam nadzieję że gin jakoś rozsądnie podejdzie do tematu.
Kiedy podjęliśmy decyzję że staramy się to Partner wyraźnie zaznaczył że w ogóle nie bierze po uwagę in vitro, wyłącznie naturalnie i jak się uda to będzie super.
Zawsze z chęcią odpowiemA ile już trwają Wasze starania? Przepraszam, że tyle pytań![]()