reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Moja próbka chyba za chwilę dopiero opuści laboratorium a ja już odświeżam stronę z wynikami 🙄
Wszystko mnie boli po tych wkłuciach (miałam finalnie pobranie z dłoni) ehhh... Zrobię późne śniadanie i zacznę szukać lumpów do pakowania do torby. Wolę się później rozpakować niż w stresie, płaczu itd. po wizycie u gin i w locie pakować

A co już masz zrobione i co planujesz robić dalej? 🤗
No właśnie oprócz AMH z października to nic nie robiłam 🙈 nigdy wcześniej nie starałam się o dziecko także chciałam zacząć tak na spontanie. Robię jedynie testy owulacyjne. Mam nadzieję że gin jakoś rozsądnie podejdzie do tematu.

Kiedy podjęliśmy decyzję że staramy się to Partner wyraźnie zaznaczył że w ogóle nie bierze po uwagę in vitro, wyłącznie naturalnie i jak się uda to będzie super.

No właśnie oprócz AMH z października to nic nie robiłam 🙈 nigdy wcześniej nie starałam się o dziecko także chciałam zacząć tak na spontanie. Robię jedynie testy owulacyjne. Mam nadzieję że gin jakoś rozsądnie podejdzie do tematu.

Kiedy podjęliśmy decyzję że staramy się to Partner wyraźnie zaznaczył że w ogóle nie bierze po uwagę in vitro, wyłącznie naturalnie i jak się uda to będzie super.
A ile już trwają Wasze starania? Przepraszam, że tyle pytań 🤗

reklama
A ile już trwają Wasze starania? Przepraszam, że tyle pytań 🤗
Zawsze z chęcią odpowiem 😘
Zaczęliśmy od października zeszłego roku ale nie szło to regularnie tak co miesiąc ze względu na ówczesną pracę P. Także w sumie cykli ze staraniami od tego czasu był 8, ale przy tym to nie były takie intensywne starania.

Do góry