reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

@Megggie czekamy na test 😜
@LadyStrejser powodzenia dziś i dawaj nam znać co i jak 🤞
@ShadowLuna jak tam sytuacja? 🤗
@Megggie powtarzałaś? 🌹

Powtarzałam, wygląda identycznie jak wczorajszy, rozkręca mi się plamienie już takie w czerwień , także biorę pod uwagę dwa scenariusze, albo coś rzeczywiście było na rzeczy, ale już nie ma, albo to były chujocienie 🥲
Tak czy siak, nie idę badać bety, wolę chyba nie widzieć.. i czekam na okres 🙃

reklama
Powtarzałam, wygląda identycznie jak wczorajszy, rozkręca mi się plamienie już takie w czerwień , także biorę pod uwagę dwa scenariusze, albo coś rzeczywiście było na rzeczy, ale już nie ma, albo to były chujocienie 🥲
Tak czy siak, nie idę badać bety, wolę chyba nie widzieć.. i czekam na okres 🙃
pokaż ten test, tylko wyjmij go z plastiku. 🤗

To ja Ci polecam. Szczególnie inozytol - on naprawdę robi robotę. Generalnie poprawia jakość komórek jajowych w tej ostatecznej fazie dojrzewania i "podkręca" owulację. Sprawdziłam na sobie. :)
Tak właśnie pomyślałam że i może jakaś farmakologia powinna wjechać, liczę na rozsądne podejście do tematu przez gina.

I dziękuję za polecenie 😘🩷 brzmi nieźle!

reklama
Ja się trochę przesiadłam na mamusie żeby was tutaj nie dołować, nie zamęczać moim myślami. Narazie dość mocno czuję brzuch, wielkie zmęczenie :( chciałabym już wrócić do Polski i móc iść na betę ✌🏻 a tutaj test z rana, chyba kreska ściemniała, dziś 14dc, jutro powinnam dostać okres i lęk że go dostanę jest ogromny.

Załączniki

• IMG_1289.jpeg
    3 MB · Wyświetleń: 101
Do góry