reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
@unikke1 jest krecha, trzymam kciuki!
@niezapominajka876 spokojnie, dobrze będzie. Ja w pierwszej ciąży bardzo późno zrobiłam test, bo właśnie miałam normalne bóle okresowe i tak czekałam codziennie na ten okres 😅 dowiedziałam się o ciąży 5+4 a brzuch dalej wtedy bolał 😉

Ja dziś 29 dc, już brzuchol zaczyna pobolewać, czekam na okres, a pod koniec sierpnia zaczynamy intensywne starania.

Dziewczyny a podpowiedzcie o co warto zapytać tego ginekologa ?
Wezmę ze soba wyniki hormonów, powiem co suplementuje itp.
Podejrzewam, że czeka mnie zrobienie drożności, może przez tą endometriozę histeroskopia.
Zastanawiam się co warto poruszyć na wizycie jeszcze - żeby wykorzystać na maksa okazję i potem sobie nie wyrzucać że mogłam o coś zapytać 🫣

5 dni do okresu, pms wjeżdża na pełnej k...wie. chcę mi sie śmiać i płakać jednocześnie. Mąż powinien mnie i przytulić i wygrzmocic. Ah te hormony 🤣🤣🤣🤣

U mnie zjazd formy i wszystko zwalam na estrofem który przyjmuje 😅
Jestem ciekawa czy na piątkowej wizycie dojdą mi kolejne leki ale pewnie tak skoro teraz cykl sztuczny.
Oby gorzej nie było 🤣

Dziś powinnam dostać miesiączki więc dzień pełen lęku 🥹 chodzenia co chwila do łazienki żeby sprawdzić czy przypadkiem nie dostałam.
Jeśli masz tak mocne kreski na teście to beta jest pewnie w setkach, więc nawet gdyby coś miało się podziać, to okres raczej dziś by nie przyszedł tylko za kilka dni, także ciesz się kochana wakacjami i miej pozytywne myśli, prawo przyciągania ❤️

reklama
Do góry