Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś powinnam dostać miesiączki więc dzień pełen lękuchodzenia co chwila do łazienki żeby sprawdzić czy przypadkiem nie dostałam.
No oby! Tak bardzo bym chciała, żeby to dziecko było zdrowe i silne. Dzis nie sikałam ale jeśli nie dostanę dziś okresu to jutro siknę na test ostatni raz w ChorwacjiPrzy takich kreskach jak te wczorajsze to na pewno okresu nie będzie![]()
5 dni do okresu, pms wjeżdża na pełnej k...wie. chcę mi sie śmiać i płakać jednocześnie. Mąż powinien mnie i przytulić i wygrzmocic. Ah te hormony![]()
Jeśli masz tak mocne kreski na teście to beta jest pewnie w setkach, więc nawet gdyby coś miało się podziać, to okres raczej dziś by nie przyszedł tylko za kilka dni, także ciesz się kochana wakacjami i miej pozytywne myśli, prawo przyciąganiaDziś powinnam dostać miesiączki więc dzień pełen lękuchodzenia co chwila do łazienki żeby sprawdzić czy przypadkiem nie dostałam.
Jak ja to znam5 dni do okresu, pms wjeżdża na pełnej k...wie. chcę mi sie śmiać i płakać jednocześnie. Mąż powinien mnie i przytulić i wygrzmocic. Ah te hormony![]()