reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Tak jak pisałam, w lipcu się nie udało, dostałam nieszczęsny okres w pierwszym dniu wakacji... Szkoda, bo liczyłam na ten cykl i czułam się jakoś inaczej przed okresem niż zawsze ( ale pewnie to głowa ).
Co roku od 3 lat jak jeździmy nad morze to córka wybiera mi bransoletkę, którą noszę przez cały rok, ja wybieram sobie wzorek a ona wybiera mi kolor 😊 W tym roku wybrałam koniczynkę i mam nadzieję, że przyniesie mi szczęście i niebawem zobaczę 2 kreski, które będą trzymać się całe 9 miesięcy 🥹❤️

Załączniki

• IMG20250805094334.jpg
    IMG20250805094334.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 69
Tak jak pisałam, w lipcu się nie udało, dostałam nieszczęsny okres w pierwszym dniu wakacji... Szkoda, bo liczyłam na ten cykl i czułam się jakoś inaczej przed okresem niż zawsze ( ale pewnie to głowa ).
Co roku od 3 lat jak jeździmy nad morze to córka wybiera mi bransoletkę, którą noszę przez cały rok, ja wybieram sobie wzorek a ona wybiera mi kolor 😊 W tym roku wybrałam koniczynkę i mam nadzieję, że przyniesie mi szczęście i niebawem zobaczę 2 kreski, które będą trzymać się całe 9 miesięcy 🥹❤️
Ale słodka tradycja!

Jaka piękna bransoletka! 🤩
Niech przyniesie Ci szczęście 🥰🍀

Ale to jest urocze 🍀🥹

Apropo bransoletek, to ja dałam mojemu mężowi jego od razu na sali pooperacyjnej, zwykła na rzemyku z inicjałem naszej córki, od tego dnia nie zdjął jej ani na sekundę 😊 co jest dla mnie bardzo ważne i ogólnie jestem w szoku bo mąż to raczej konserwa i z biżuterii męskiej akceptuje tylko zegarek 😅🙈 a bransoletkę z inicjałami córki nosi z dumą 🥹

Apropo bransoletek, to ja dałam mojemu mężowi jego od razu na sali pooperacyjnej, zwykła na rzemyku z inicjałem naszej córki, od tego dnia nie zdjął jej ani na sekundę 😊 co jest dla mnie bardzo ważne i ogólnie jestem w szoku bo mąż to raczej konserwa i z biżuterii męskiej akceptuje tylko zegarek 😅🙈 a bransoletkę z inicjałami córki nosi z dumą 🥹

O 🤩
Mój mąż nosi z dumą koszulkę z Vaderem i podpisem "I'm father". Czasem córka do niego podchodzi i zmodyfikowanym głosem mówi "jestem twoim ojcem" 😅🤣

Ostatnia edycja:
reklama
To mój narzeczony nosi bransoletkę, ale którą mu córka zrobiła, z jej imieniem. Warunek był taki, żeby koraliki nie były różowe i dziewczęce, więc wybrała niebieskie i zielone i jej imię na środku i w takiej chodzi codziennie 🥰
Ja mam sentyment do takich rzeczy, jak córka zrobi mi bransoletkę to noszę je codziennie. Kij z tym, że to bransoletki dla dzieci, nie ważne kto co pomyśli, dla mnie są piękne, mają moc i je noszę ❤️
" Neli ", bo nie było już literki "A" na końcu 😁 Ale Neli często do niej mówimy.

Załączniki

• IMG20250805105932.jpg
    IMG20250805105932.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 74
Do góry