Gryfin
Fanka BB :)
Coś tam się tliCzy ja mam urojenia? Coś tam widzę13dni po ovitrelle

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś tam się tliCzy ja mam urojenia? Coś tam widzę13dni po ovitrelle
Ale słodka tradycja!Tak jak pisałam, w lipcu się nie udało, dostałam nieszczęsny okres w pierwszym dniu wakacji... Szkoda, bo liczyłam na ten cykl i czułam się jakoś inaczej przed okresem niż zawsze ( ale pewnie to głowa ).
Co roku od 3 lat jak jeździmy nad morze to córka wybiera mi bransoletkę, którą noszę przez cały rok, ja wybieram sobie wzorek a ona wybiera mi kolorW tym roku wybrałam koniczynkę i mam nadzieję, że przyniesie mi szczęście i niebawem zobaczę 2 kreski, które będą trzymać się całe 9 miesięcy
![]()
Tak jak pisałam, w lipcu się nie udało, dostałam nieszczęsny okres w pierwszym dniu wakacji... Szkoda, bo liczyłam na ten cykl i czułam się jakoś inaczej przed okresem niż zawsze ( ale pewnie to głowa ).
Co roku od 3 lat jak jeździmy nad morze to córka wybiera mi bransoletkę, którą noszę przez cały rok, ja wybieram sobie wzorek a ona wybiera mi kolorW tym roku wybrałam koniczynkę i mam nadzieję, że przyniesie mi szczęście i niebawem zobaczę 2 kreski, które będą trzymać się całe 9 miesięcy
![]()
Ale to jest uroczeTak jak pisałam, w lipcu się nie udało, dostałam nieszczęsny okres w pierwszym dniu wakacji... Szkoda, bo liczyłam na ten cykl i czułam się jakoś inaczej przed okresem niż zawsze ( ale pewnie to głowa ).
![]()
Apropo bransoletek, to ja dałam mojemu mężowi jego od razu na sali pooperacyjnej, zwykła na rzemyku z inicjałem naszej córki, od tego dnia nie zdjął jej ani na sekundęco jest dla mnie bardzo ważne i ogólnie jestem w szoku bo mąż to raczej konserwa i z biżuterii męskiej akceptuje tylko zegarek
a bransoletkę z inicjałami córki nosi z dumą
![]()
To prawdaAle to jest urocze![]()
To mój narzeczony nosi bransoletkę, ale którą mu córka zrobiła, z jej imieniem. Warunek był taki, żeby koraliki nie były różowe i dziewczęce, więc wybrała niebieskie i zielone i jej imię na środku i w takiej chodzi codziennieApropo bransoletek, to ja dałam mojemu mężowi jego od razu na sali pooperacyjnej, zwykła na rzemyku z inicjałem naszej córki, od tego dnia nie zdjął jej ani na sekundęco jest dla mnie bardzo ważne i ogólnie jestem w szoku bo mąż to raczej konserwa i z biżuterii męskiej akceptuje tylko zegarek
a bransoletkę z inicjałami córki nosi z dumą
![]()