Hermeneg
Fanka BB :)
Z wrażenia pocieszę się czekoladą![]()
Mnie zostaje chleb który sama upiekłam bo nie mam żadnych słodyczy w domu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z wrażenia pocieszę się czekoladą![]()
Mi ovi zawsze długo się utrzymuje, 13 dnia też miałam kreskę...No długo nie wytrzymałam….
Błagam powiedzcie, że to nie ovi
Oj nie. Gdyż zaczęło się dziś
Proszę rano wrzucić tu zdjęcie patyka. Bo się będę znowu musiała obrazić.Jeśli jutro będzie ciemniejsza kreska to skoczę na bete
Ja też kochamKocham pączki
Dwa lata temu zrobiłam pączki pieczone, to był mój pierwszy i ostatni raz. Może kiedyś to powtórzę![]()
Może zacznij tak na luzie od soboty?Hey dziewczyny gratulacje dla tych co już wiedzą. Ja od weekendu źle się czuje. Boli mnie brzuch i plecy. 2 dzień z rzędu miałam krótka drzemkę popołudniu jak nigdy..... Zastanawiam się czy to dobrze oznaki, czy znów robię sobie nadzieję i nic z tego nie będzie. Termin miesiączki mam na 13 i zastanawiam się kiedy zrobić test.
Dziewczyny, coś nam wszystkim morale spadły w tym miesiącu widzę.ja wierzę w Wasze dwie kreski! Głowy do góry!
![]()