kami1094
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W życiu, sama jestem fetyszystką testów ciążowychAle że obrażasz nas teraz?![]()
Wyszlam wlasnie na ogrodek, zeby opierdzielic M, ze nic nie robi, podczas gdy ja lepie pierogi, a tu na polu za mna 19 bocianowprzesylam energie na 19 testow- prosze sikac!
![]()
Możesz sobie planować, ale pamiętaj że życie może miło zaskakiwać a nasze rozkminy możemy sobie schować w kieszeńDziewczyny dzisiaj mam takie myśli, że pewnie znowu długo się nie będzie udawać, więc już sobie w myślach planuje gdzie moglibyśmy polecieć na wakacje w przyszłym rokutakie dalekie i na długo
![]()
I teraz wyjdzieJa ten cykl powinnam siedzieć na ławeczce w sumie. Tylko 1 seks i to 3/4 dni przed owu. Bez testów, bez sprawdzania który dzień. Aż dziwnie bo od stycznia to spina była, a w tym miesiącu taki luz i szczerze powiem, że fajnie było tak wyluzować![]()
Na jakiej ławeczce?! Chyba żartujeszJa ten cykl powinnam siedzieć na ławeczce w sumie. Tylko 1 seks i to 3/4 dni przed owu. Bez testów, bez sprawdzania który dzień. Aż dziwnie bo od stycznia to spina była, a w tym miesiącu taki luz i szczerze powiem, że fajnie było tak wyluzować![]()
Ale chyba zawsze odlatywaly w sierpniu nie? Chociaz pierwszy raz w zyciu widzialam takie skupisko, 4-5 ok, ale tyle?!Naciesz oko bo mają się już szykować do odlotów do ciepłych krajów.
Nawet bociany już szybciej stąd spierdalają, eh![]()
19 to za mało.Wyszlam wlasnie na ogrodek, zeby opierdzielic M, ze nic nie robi, podczas gdy ja lepie pierogi, a tu na polu za mna 19 bocianowprzesylam energie na 19 testow- prosze sikac!
![]()
Ale chyba zawsze odlatywaly w sierpniu nie? Chociaz pierwszy raz w zyciu widzialam takie skupisko, 4-5 ok, ale tyle?!