niezapominajka876
Fanka BB :)
Omg jaki piękny prozek! Bierzesz coś? Przy takim progu to beta jest jasna moim zdaniem!Progesteron 42,62 ng/ml
Ale bety nadal nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Omg jaki piękny prozek! Bierzesz coś? Przy takim progu to beta jest jasna moim zdaniem!Progesteron 42,62 ng/ml
Ale bety nadal nie ma
A właśnie, pytanko. Czy jeśli facet będzie brał kwas foliowy czy koenzym Q10 to to coś pomoże w staraniach ? Poprawia się coś w jego płodności ?Ja właśnie kupiłam w rossmannie dwa testy ciążowe, ale narazie nie robię. Już się czuję okresowo, szkoda tylko testua w tym miesiącu raczej szansy nie ma. Ale za to kupiłam sobie też olej z wiesiołka i jakieś witaminki przed-ciążowe
Ej, a dla faceta olej z wiesiołka coś daje? Bidny, łyka wszystko co mu dam..![]()
No z jedną wypłata niestety sobie nie poradzimy, także myślę czy właśnie zrobić przerwę sobie. No zależy mi na tym by to L4 w ciąży mieć płatne i macierzyński. A z drugiej strony cholernie szkoda mi cyklu... Ale jakbym zaszła teraz w sierpniu to idąc od września do nowej pracy mogłabym nie mówić o ciąży na samym początku. Jak Wy byście zrobiły w takiej sytuacji ? Bo przecież nie jedna kobieta miała taką sytuację, że zmieniała prace, poszła do nowej i od razu dowiedziała się o ciąży.Trudna sytuacja… jeśli dacie radę bez drugiej wypłaty przez okres ciąży to nie robiłabym pauzy, jeśli nie to jednak ta pauza byłaby wskazana. My też się staraliśmy w momencie kiedy nie miałabym l4 i macierzyńskiego, ale przekalkulowaliśmy że damy radę finansowochociaż teraz płatne l4, macierzyński daje mi spokój.
Ojej, strasznie mi przykro kochanaKolejna ektopowa, jestem po łyżeczkowaniu i czekam na kurację metotreksatem. W niedzielę się dopiero dowiem czy lek działa i czy mnie wypiszą...
O rany ale piękny prożekProgesteron 42,62 ng/ml
Ale bety nadal nie ma
No prożek mówi samo za siebieProgesteron 42,62 ng/ml
Ale bety nadal nie ma
Tak biore UtrogestanOmg jaki piękny prozek! Bierzesz coś? Przy takim progu to beta jest jasna moim zdaniem!
Myślę że coś zawsze pomożeA właśnie, pytanko. Czy jeśli facet będzie brał kwas foliowy czy koenzym Q10 to to coś pomoże w staraniach ? Poprawia się coś w jego płodności ?
Edit: a może jakieś inne suple które poprawiają jakość nasienia ?
O Panie, ale jaką to ma cenęMyślę że coś zawsze pomożeMój bierze to
![]()
Ja zaczynałam nową pracę z myślą że jak zajdę to zajdę, trudno. Tylko u was jest problem że w razie gdybyś nie znalazła od razu pracy a zajdziesz w ciążę to nie dacie rady finansowoNo z jedną wypłata niestety sobie nie poradzimy, także myślę czy właśnie zrobić przerwę sobie. No zależy mi na tym by to L4 w ciąży mieć płatne i macierzyński. A z drugiej strony cholernie szkoda mi cyklu... Ale jakbym zaszła teraz w sierpniu to idąc od września do nowej pracy mogłabym nie mówić o ciąży na samym początku. Jak Wy byście zrobiły w takiej sytuacji ? Bo przecież nie jedna kobieta miała taką sytuację, że zmieniała prace, poszła do nowej i od razu dowiedziała się o ciąży.