unikke1
Fanka BB :)
Nie będzie dzisiaj wynikuNapastujcie się szybciej bo my tutaj czekamy!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie będzie dzisiaj wynikuNapastujcie się szybciej bo my tutaj czekamy!
Ja się zaczęłam doktoryzować na temat suplementacji!!A właśnie, pytanko. Czy jeśli facet będzie brał kwas foliowy czy koenzym Q10 to to coś pomoże w staraniach ? Poprawia się coś w jego płodności ?
Edit: a może jakieś inne suple które poprawiają jakość nasienia ?
Whaaaat czemu?Nie będzie dzisiaj wyniku![]()
Branża beauty wita, ale od drugiej strony, zawsze powtarzam dziewczynom , żeby na mnie nie patrzeć tylko działać, lata lecą i nikt nie odda straconego czasu na czekanie, jestem zawsze wkur** , że często w salonach nie dają umów o pracę i później jest ten stres..No właśnie ja też mam już takie podejście. Starania mieliśmy zacząć w czerwcu zeszłego roku, ale ponieważ w salonie tylko ja wykonywałam depilację laserową to nie chciałam "wychujać" szefowej i czekałam do końca umowy do końca września ( żeby przejść od października na pełen etat ). A szefowa co ? Bez wcześniejszego uprzedzenia końcem września powiedziała nam, że końcem grudnia zamyka salon i od października przechodzimy na umowy zlecenie... I starania poszły w odstawkę... W listopadzie zaczęłam nowa pracę, aktualna i od listopada zaczęliśmy starania. I tak to właśnie jest, że ten czas zmarnowany był, bo patrzyłam na szefową by jej nie wychujać , ale ona nas pod koniec wychujała...
Dlatego postanowiłam sobie, że już na pracodawcę nie będę patrzyła tylko na siebie i swoje życie.
Super, zapisałam sobie zdjęcieJa się zaczęłam doktoryzować na temat suplementacji!!u nas problem z samym ruchem - na to łyka l argininę i l karnitynę, koncentracja i morfologia są super i jestem pewna że to dzięki suplom
ostatnio na wizytę do urologa stworzyłam kartkę z suplementacją - myślałam że będzie na mnie patrzył jak na wariatkę a pochwalił i powiedział że wszystko elegancko przemyślane i dobrane odpowiednie dawki
we wrześniu powtarzamy badania więc będę mogła powiedzieć czy pomogło
![]()
A właśnie, pytanko. Czy jeśli facet będzie brał kwas foliowy czy koenzym Q10 to to coś pomoże w staraniach ? Poprawia się coś w jego płodności ?
Edit: a może jakieś inne suple które poprawiają jakość nasienia ?
Oj, dlaczego? Ale myślę, że nie ma wątpliwości, że to ciążaNie będzie dzisiaj wyniku![]()