reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
A właśnie, pytanko. Czy jeśli facet będzie brał kwas foliowy czy koenzym Q10 to to coś pomoże w staraniach ? Poprawia się coś w jego płodności ? 😁

Edit: a może jakieś inne suple które poprawiają jakość nasienia ?
Ja się zaczęłam doktoryzować na temat suplementacji!! 😆 u nas problem z samym ruchem - na to łyka l argininę i l karnitynę, koncentracja i morfologia są super i jestem pewna że to dzięki suplom 😀 ostatnio na wizytę do urologa stworzyłam kartkę z suplementacją - myślałam że będzie na mnie patrzył jak na wariatkę a pochwalił i powiedział że wszystko elegancko przemyślane i dobrane odpowiednie dawki 😁 we wrześniu powtarzamy badania więc będę mogła powiedzieć czy pomogło 🥰

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 45
No właśnie ja też mam już takie podejście. Starania mieliśmy zacząć w czerwcu zeszłego roku, ale ponieważ w salonie tylko ja wykonywałam depilację laserową to nie chciałam "wychujać" szefowej i czekałam do końca umowy do końca września ( żeby przejść od października na pełen etat ). A szefowa co ? Bez wcześniejszego uprzedzenia końcem września powiedziała nam, że końcem grudnia zamyka salon i od października przechodzimy na umowy zlecenie... I starania poszły w odstawkę... W listopadzie zaczęłam nowa pracę, aktualna i od listopada zaczęliśmy starania. I tak to właśnie jest, że ten czas zmarnowany był, bo patrzyłam na szefową by jej nie wychujać , ale ona nas pod koniec wychujała...
Dlatego postanowiłam sobie, że już na pracodawcę nie będę patrzyła tylko na siebie i swoje życie.
Branża beauty wita, ale od drugiej strony, zawsze powtarzam dziewczynom , żeby na mnie nie patrzeć tylko działać, lata lecą i nikt nie odda straconego czasu na czekanie, jestem zawsze wkur** , że często w salonach nie dają umów o pracę i później jest ten stres.. 😩
Kiedyś przyszła do mnie dziewczyna do pracy i mówię jej, że umowa zlecenie na 3 miesiące próbne i później umowa o pracę, to była w szoku, bo 5 lat pracuje i żaden salon jej nie dał umowy i czeka z planowaniem ciąży, nosz kurr

Zajdziesz to zajdziesz, pojdziesz na l4 to pojdziesz, skontroluja, ciazy nie podwaza ;) a zawsze moglas nie wiedziec zatrudniajac sie, zyciowa sytuacja :)

Kolezanka mojej mamy miala tak 3 razy, na 3 ciaze :D w sensie w 1 miesiacu nowej pracy okazywalo sie, ze jest w ciazy, zawsze miala takie doleglowosci, ze szybko szla na l4, bo nie dawala rady, przy 3 maz sie na nia obrazil, bo stwierdzil, ze robi to specjalnie 😂

Ja się zaczęłam doktoryzować na temat suplementacji!! 😆 u nas problem z samym ruchem - na to łyka l argininę i l karnitynę, koncentracja i morfologia są super i jestem pewna że to dzięki suplom 😀 ostatnio na wizytę do urologa stworzyłam kartkę z suplementacją - myślałam że będzie na mnie patrzył jak na wariatkę a pochwalił i powiedział że wszystko elegancko przemyślane i dobrane odpowiednie dawki 😁 we wrześniu powtarzamy badania więc będę mogła powiedzieć czy pomogło 🥰
Super, zapisałam sobie zdjęcie 😄

A właśnie, pytanko. Czy jeśli facet będzie brał kwas foliowy czy koenzym Q10 to to coś pomoże w staraniach ? Poprawia się coś w jego płodności ? 😁

Edit: a może jakieś inne suple które poprawiają jakość nasienia ?

Nam lekarka w klinice polecała Sermatrop Alfa. Po zobaczeniu ceny (188 złotych za 30 tabletek) stwierdziłam, że podbiję z żalami do koleżanek i one zasugerowały żebym zobaczyła co jest w składzie bo może taniej wyjdzie brać wszystko osobno 😀
Ale ogólnie mój mąż wyniki badań nasienia pierwsze miał bardzo dobre a drugie jeszcze lepsze a jakoś bardzo systematycznie nie łykał niczego 😜

reklama
Do góry