niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja robiłam od 13, ale pik miałam 16/17Od którego dnia cyklu robicie testy owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam od 13, ale pik miałam 16/17Od którego dnia cyklu robicie testy owu?
O zesz! Dokladnie taka bym zjadla!Narobić Wam smaka smażoną kanią w panierce?![]()
to nawet na testy owu muszę jeszcze tyle czekaćJa robiłam od 13, ale pik miałam 16/17
Whaaaat czemu?![]()
Nie było odczynnika i wysłali do innego miastaOj, dlaczego? Ale myślę, że nie ma wątpliwości, że to ciąża
Ooo, no proszę, ale to widzę, że Ty masz własny salon kosmetycznyBranża beauty wita, ale od drugiej strony, zawsze powtarzam dziewczynom , żeby na mnie nie patrzeć tylko działać, lata lecą i nikt nie odda straconego czasu na czekanie, jestem zawsze wkur** , że często w salonach nie dają umów o pracę i później jest ten stres..
Kiedyś przyszła do mnie dziewczyna do pracy i mówię jej, że umowa zlecenie na 3 miesiące próbne i później umowa o pracę, to była w szoku, bo 5 lat pracuje i żaden salon jej nie dał umowy i czeka z planowaniem ciąży, nosz kurr
No i masz rację, wydaje mi się, że ciąży nie podważą, bo przecież to są sytuacje losowe. Druga sprawa, niektórzy starają się o dziecko latami, ale życie zawodowe toczy się dalej według planu i czasem ta pracę się zmienia po prostu, i taka para zachodzi w ciążę akurat w 1 miesiacu ciąży i co ? I ma nie dostać świadczenia ? Nie wydaje mi się.Zajdziesz to zajdziesz, pojdziesz na l4 to pojdziesz, skontroluja, ciazy nie podwazaa zawsze moglas nie wiedziec zatrudniajac sie, zyciowa sytuacja
Kolezanka mojej mamy miala tak 3 razy, na 3 ciazew sensie w 1 miesiacu nowej pracy okazywalo sie, ze jest w ciazy, zawsze miala takie doleglowosci, ze szybko szla na l4, bo nie dawala rady, przy 3 maz sie na nia obrazil, bo stwierdzil, ze robi to specjalnie
![]()
Małpa !! Podzielić byś się mogłaNarobić Wam smaka smażoną kanią w panierce?![]()
Ja robię przeważnie od 10dc. Dzisiaj mam 11 DC i zapomniałam zrobić testu przez cały dzieńOd którego dnia cyklu robicie testy owu?
A który masz dziś DC ?to nawet na testy owu muszę jeszcze tyle czekać![]()
ja miałam pik 12, więc ja robię testy od 10dc (cykle 28 dni przeważnie)Od którego dnia cyklu robicie testy owu?