Angiee
Fanka BB :)
Nie ma wątpliwościU mnie bety nadal nie ma, wiec se siknęłam. No chyba ciemnieje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma wątpliwościU mnie bety nadal nie ma, wiec se siknęłam. No chyba ciemnieje![]()
Też mam urodziny w kwietniu i mój tata ma urodziny w kwietniuI dopiero kiedy ja zaczęłam dodawać tutaj fotki pozytywnych testów to zobaczyłam jakie jest tutaj wsparcie! Naprawdę laski jesteście wspaniałe i choć wielu na pewno ciśnie sie łza, że dlaczego to nie one (sama tak miałam) to naprawdę jesteście najlepsze
Jutro pójdę na przyrost, i ewentualnie po nim przejdę na kwietniowe mamusie. A kwiecień to mój miesiąc - moje urodziny i rocznica ślubu.
A ja cieszę się jak szalonaNa takie zimno jak dzisiaj to tylko ciepła
Kurła, początek sierpnia i 11 stopni![]()
Aaaaa to ciążowy prożek jak nicProgesteron 42,62 ng/ml
Ale bety nadal nie ma
Ja w kwietniu zaszłam z ciąży 11 dnia cyklu, owu zazwyczaj 14dc. Ciąża się nie utrzymała, ale tak da się zajść z seksu kilka dni przed.Kurde dla mnie to też jest mało prawdopodobne...ale często się czyta że codziennie to nie jest za dobrze bo plemniki mogą być słabej jakości, że lepiej co drugi dzień, tak jest optymalnie
Smutno że białoHejka. Witam z kawą i bielą na teście. Dziś 31 dc więc jasna sprawa.
Mąż wczoraj przywiózł kanie więc wleci śniadanko na pełnej![]()
Pięknie ciemnieje, gratkiU mnie bety nadal nie ma, wiec se siknęłam. No chyba ciemnieje![]()
Bo my tu jak nikt inny wiemy ile te dwie kreski niektóre z nas kosztują, ile łez zawodu wcześniej wylałyśmy. Cieszymy się, ze kolejnej z nas się udało, to daje nadzieję, że dla każdej zaświeci słońceI dopiero kiedy ja zaczęłam dodawać tutaj fotki pozytywnych testów to zobaczyłam jakie jest tutaj wsparcie! Naprawdę laski jesteście wspaniałe i choć wielu na pewno ciśnie sie łza, że dlaczego to nie one (sama tak miałam) to naprawdę jesteście najlepsze
Jutro pójdę na przyrost, i ewentualnie po nim przejdę na kwietniowe mamusie. kwiecień to mój miesiąc - moje urodziny i rocznica ślubu.