Patii26
Fanka BB :)
U nas wczoraj tak było, dzisiaj ma być 26st a jutro i weekend pod 30 st. Także jutro jedziemy na basenA ja cieszę się jak szalonau nas dzisiaj 12 stopni i jest tak cudownie rześko
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas wczoraj tak było, dzisiaj ma być 26st a jutro i weekend pod 30 st. Także jutro jedziemy na basenA ja cieszę się jak szalonau nas dzisiaj 12 stopni i jest tak cudownie rześko
![]()
Nooo, jest jazda w glowie. Dlatego tez za wiele sie nie odzywam bo sieka trwa nadal.Nie potrafię zatrzymać tej karuzeli, cały czas czuję że zaraz stracą tą ciążę i płacz mam dosłownie na zawołanie. Mam poczucie że nie mogę się cieszyć bo przecież zaraz coś się stanie. Już rozumiem @white_lotus![]()
To prawda, bardzo się cieszę, że mamy tutaj siebie. Niby się nie znamy osobiście, ale jesteśmy tak ze sobą związane w tym jednym konkretnym temacie i celu, że to coś wspaniałegoBo my tu jak nikt inny wiemy ile te dwie kreski niektóre z nas kosztują, ile łez zawodu wcześniej wylałyśmy. Cieszymy się, ze kolejnej z nas się udało, to daje nadzieję, że dla każdej zaświeci słońce![]()
8dc, na usg pęcherzyk już był dominujący. Dzisiaj 11dc, wczoraj jajeczko 18mm więc tylko cierpliwość, a tej brakW którym zaczęły się wybarwiać?LH nie rośnie tak super stopniowo, bywają skoki, na przykład kiedy zaczyna się wyłaniać pęcherzyk dominujący.
Gdzie tak ciepło?U nas wczoraj tak było, dzisiaj ma być 26st a jutro i weekend pod 30 st. Także jutro jedziemy na basen![]()
oo to mamy podobnie ! ja dzisiaj też 11dc tylko wczoraj pęcherzyk na usg 18mm8dc, na usg pęcherzyk już był dominujący. Dzisiaj 11dc, wczoraj jajeczko 18mm więc tylko cierpliwość, a tej brak
Gdzie tak ciepło?![]()
Czy Wy możecie wreszcie przyjąć do wiadomości, że w złych myślach to ja wyrabiam tutaj średnią za wszystkie?Wy już nie musicie. Po co to sobie robisz?
![]()
A który dziś DC ?Ja dziś zrobiłam sobie owulaka, ale jeszcze bladzioch więc, pewnie owulacja tak jak aplikacja przepowiada będzie niedziela/poniedziałek![]()
Nie chcial mi sie laczek dodać@Eveline.eve Wiem bez słów. Laczek leci![]()
Czyli tak samo, idziemy łeb w łeboo to mamy podobnie ! ja dzisiaj też 11dc tylko wczoraj pęcherzyk na usg 18mm![]()