reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Załączniki

• giphy-downsized.gif
    giphy-downsized.gif
    1,7 MB · Wyświetleń: 13
reklama
Gratulacje! :-) wiedziałam, a jak zobaczyłam tą dzisiejszą kreseczkę, to było wiadome, że beta będzie pozytywna :)

A tak w ogóle dzień dobry.. ☕

Powiedzcie mi dziewczyny, ostatnio zrobiłam z ciekawości amh i wyszło mi 1.0. Na wiek 42 to już to już raczej mało, czy średnio? Bo niby jestem „w widelkach“…( nigdy się tym nie interesowałam 😀).
Kurcze jakoś się czuję jakbym miała być chora, oczy jakieś czerwone, lekki ból głowy 🤕 nawet mój zegarek mi mówi … żebym się zrelaksowała bo mam wysoki puls.. mimo, że leżę 🤪😂

Dla mnie spoko wynik. Jestem młodsza od Ciebie i mam niższe amh 🥹

Wtedy bym Was z rana częstowała kawą 5 przemian a nie rozpuszczalną lurą 🤣😃

Kraków ❤️ Kocham Kraków 😍

Bingo! 😁

@Patii26 to blisko, ja też ze Śląska okolice Tychów więc jest nadzieja na pogodę 🥰

Biochemy jak są udokumentowane np betą to powinny liczyć się jako ciąża. Choć niektórzy lekarze liczą jak jest założona karta ciąży czyli moment pojawienia się serduszka 😊

Ja po biochemie trafiłam do gina na NFZ na kontrolne USG i powiedziałam że pierwsza badana beta 26 potem po 48h spadek do 17 ale według niego to nie można było mówić o ciąży więc trafiłam zapewne na "tych niektórych"

reklama
Gratulacje! :-) wiedziałam, a jak zobaczyłam tą dzisiejszą kreseczkę, to było wiadome, że beta będzie pozytywna :)

A tak w ogóle dzień dobry.. ☕

Powiedzcie mi dziewczyny, ostatnio zrobiłam z ciekawości amh i wyszło mi 1.0. Na wiek 42 to już to już raczej mało, czy średnio? Bo niby jestem „w widelkach“…( nigdy się tym nie interesowałam 😀).
Kurcze jakoś się czuję jakbym miała być chora, oczy jakieś czerwone, lekki ból głowy 🤕 nawet mój zegarek mi mówi … żebym się zrelaksowała bo mam wysoki puls.. mimo, że leżę 🤪😂
Ja mam 38 w tym roku i AMH tylko 0,47 więc Twoj wynik jest bardzo dobry. Podobno powyzej 1 powinno być, ja juz niestety nie mam dużo czasu...

Do góry