reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Pusto?
Ja tam widzę i to nawet dość wyraźnie 🤔🧐
tyle że ja widzę tutaj cień, a na pinkach nigdy cienia nie miałam.

Mi na pinku zdarzyło się mieć cień i później jednak dostałam 🩸 także na nic się nie nastawiam 🥲
Na razie czuję się okresowo, pobolewa mnie brzuch tak jak zawsze przed, piersi bolące - przed tak zawsze mam, kurde sama już nie wiem, liczę na to, że jutro się coś rozwiąże, jak dziś cień, to jutro już powinno być coś widać więcej ☺️

reklama
Ja zrobiłam dziś test 7/8/9 dpo ( nie wiem dokładnie kiedy była owulacja) biało, przed chwilą zobaczyłam dosłownie 2 kropelki krwi ze śluzem więc czekam na rozwój wydarzeń czy to okres 6 dni wcześniej czy może implantacja? 🤩 zawsze jak w zegarku cykl trwa 27 dni więc ciekawe jakby to okres przyszedł tak wcześnie

Ja zrobiłam dziś test 7/8/9 dpo ( nie wiem dokładnie kiedy była owulacja) biało, przed chwilą zobaczyłam dosłownie 2 kropelki krwi ze śluzem więc czekam na rozwój wydarzeń czy to okres 6 dni wcześniej czy może implantacja? 🤩 zawsze jak w zegarku cykl trwa 27 dni więc ciekawe jakby to okres przyszedł tak wcześnie
Trzymam kciuki za implantację

Oby to bylo to drugie🥰

Ja 27 dzień cyklu, już bym chciała mieć 🩸 za sobą.
Jak będę szła do gina na taką wizytę "przed ciążową" żeby mi sprawdził czy endometrioza nie wróciła, cytologia itp. To jakie badania krwi warto zrobić żeby zerknął? Planowałam morfologię, żelazo. Nie wiem co jeszcze? Tsh?
Zamawiam też na dniach moje pierwsze testy owulacyjne, jakie polecacie, takie żeby na allegro dostać 😄

reklama
Do góry