daariaa9
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiedziały jak mnie podnieść tak się zawinęłamPoszła jak betka w krawężnik na driftach![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie wiedziały jak mnie podnieść tak się zawinęłamPoszła jak betka w krawężnik na driftach![]()
Byla Daenerys Zrodzona z Burzy, bedzie dziecko Splodzone w Bolach![]()
A który dc, ile mają te pęcherzyki ?Jestem po wizycie, nie wygląda to zbyt obiecująco, na lewym jajniku jest parę jajeczek, ale żadne jeszcze nie jest dominujące, może jedno jest trochę większe od reszty, zobaczymy...w poniedziałek mam przyjść jeszcze raz i zobaczymy czy jest szansa na owulację...jeśli tak to jeszcze może w poniedziałek zdążę podać sobie ovitrelle...podłamałam się, jeszcze mój gin powiedział "no te jajniki takie policystyczne"
10dc, nawet nie spytałam...A który dc, ile mają te pęcherzyki ?
Ale jak się spytałam czy cykl już na straty, to powiedział że mam się nie martwić i że jest jeszcze szansa....no bo kolejny najpewniej będzie z prawego a wtedy to już nie mam szansJestem po wizycie, nie wygląda to zbyt obiecująco, na lewym jajniku jest parę jajeczek, ale żadne jeszcze nie jest dominujące, może jedno jest trochę większe od reszty, zobaczymy...w poniedziałek mam przyjść jeszcze raz i zobaczymy czy jest szansa na owulację...jeśli tak to jeszcze może w poniedziałek zdążę podać sobie ovitrelle...podłamałam się, jeszcze mój gin powiedział "no te jajniki takie policystyczne"
Na spokojnie, nie jedna z nas miała już bezowulacyjne cykle które potem okazały się bardzo owulacje, pęcherzyki mają jeszcze trochę czasu! Trzeba być dobrej myśliAle jak się spytałam czy cykl już na straty, to powiedział że mam się nie martwić i że jest jeszcze szansa....no bo kolejny najpewniej będzie z prawego a wtedy to już nie mam szans![]()
A ilu dniowe masz cykle ?10dc, nawet nie spytałam...
28-30A ilu dniowe masz cykle ?
A dlaczego nie masz stymulacji? W ogóle miałaś wcześniej monitoring, żeby podejrzeć jak te pęcherzyki rosną?Jestem po wizycie, nie wygląda to zbyt obiecująco, na lewym jajniku jest parę jajeczek, ale żadne jeszcze nie jest dominujące, może jedno jest trochę większe od reszty, zobaczymy...w poniedziałek mam przyjść jeszcze raz i zobaczymy czy jest szansa na owulację...jeśli tak to jeszcze może w poniedziałek zdążę podać sobie ovitrelle...podłamałam się, jeszcze mój gin powiedział "no te jajniki takie policystyczne"