reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

A dlaczego nie masz stymulacji? W ogóle miałaś wcześniej monitoring, żeby podejrzeć jak te pęcherzyki rosną?
Bo to jest mój 3 cykl starań, a drugi z monitoringiem, pierwszy monitoring potwierdził owulacje na prawym jajniku jak byłam miał 22mm a dziś powiedział mi co widzi na lewym jajniku, stymulacje pewnie planuje na kolejny cykl, najpierw musiał się obeznać z tematem widocznie

reklama
Ja też miałam i to czekając na owulację chciałam sprawdzić te testy bo wcześniej ich nie miałam 😂

Nadrobiłam was, cały weekend panieński i laski… spadłam ze schodów. Miałam za długą sukienkę i butem zahaczyłam, poleciałam z samej góry jak Małysz. Tak długo leciałam, że zdążyłam sobie pomyśleć, że jak się roztrzaskam to co z młodym będzie bo mąż wyjeżdża w niedziele. Na szczęście skończyło się tylko na stłuczeniach i to było jeszcze przed jakimkolwiek drinkiem 🙈
Jak fajnie moje rozstępy widać 😂 ale nigdy nie miałam niczego złamanego, skręconego, nie spadłam nigdy z niczego. Bałam się.
I jak wróciłam mieliśmy tylko jeden dzień na seks, mąż się bał mnie dotknąć, ale czego się nie robi podczas starań i to jeszcze musi wystarczyć bo nie mamy szans na seks przez najbliższe 2tyg 🙈
Wiem co czujesz, przy przeprowadzce zlecialam tak ze schodow, myslalam ze ducha wyzione, taka potluczona a nastepny dzien do gina szlam, nie wiem czy bal sie zapytac, czy po prostu udawal, ze nie widzi, ale wygladalam jak ofiara przemocy… bolalo z dobre 2 tyg, podziwiam, ze dalas rade sie starac :D

reklama
Do góry