Ja to już przerabiałam w święta Bożego Narodzenia 23r- mąż ma jutro urodziny także kolejny "świąteczny" dzień będzie spierdol**y

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to już przerabiałam w święta Bożego Narodzenia 23r- mąż ma jutro urodziny także kolejny "świąteczny" dzień będzie spierdol**y
Przepraszam że tak długo nie odpisywałam, ale przyszła wredna
Kurczę tak myślę,że może być za późno, ale on przyjmuje tylko od poniedziałku do środy...dla wspomożenia bo on leczył mnie przy pierwszych staraniach i już wie co i jakOk ok, rozumiem. No ja ostatnio w 8dc też miałam sporo małych pęcherzyków i żaden się nie wybijał a w 13dc już dwa dominujące 19 i 17 mm. Także nie wiem czy u Ciebie za tydzień nie będzie za późno. A nie pękają Ci te pęcherzyki? Czy ten zastrzyk to tak zapobiegawczo?
Dasz radę, jesteś silna bardzo! Myślami jesteśmy z TobąNo za chwilę się tam wybieram... Dopakuje torbę
Tak ,jestem już na oddziale w pokoju. Jutro będzie mój gin to się może czegoś dowiem. Bo Pan dr , który przyszedł na konsultacje do pani dr,która mnie badała pierwsza - to się zachowywał,jakbym ja sobie te betę wymyśliła i bóle podbrzusza... I ogólnie to wyjebongo bo beta rośnie - kit ,że nieprawidłowo - rośnie, ja nie krwawię to czego szukam - ehhh cyniczny taki byłNic więcej nie napiszę bo wiem co czujesz . Jedziesz do szpitala w Kościerzynie?
Tak tam babeczki to rany przyloz ,każda jedna... Gorzej z lekarzami niektórymiTak ,jestem już na oddziale w pokoju. Jutro będzie mój gin to się może czegoś dowiem. Bo Pan dr , który przyszedł na konsultacje do pani dr,która mnie badała pierwsza - to się zachowywał,jakbym ja sobie te betę wymyśliła i bóle podbrzusza... I ogólnie to wyjebongo bo beta rośnie - kit ,że nieprawidłowo - rośnie, ja nie krwawię to czego szukam - ehhh cyniczny taki był
Ale położne miłe to pół biedy.