reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Ekscytacja poziom milion. Wieczorem na pewno siknę, nie wytrzymam do rana 😂😂
Hahha .. rozumiem Cię, jakby na moim pasku był cień z cienia to bym sikała i wieczorem, i rano, i pewnie w południe;o ale u mnie biało aż biało. Pod kątem, stojąc na jednej nodze nawet coś widziałam przez ułamek sekundy, ale akurat jednorożec wylądował i kreska mi się odwidziala... Ale i tak za dwa dni sikne dla tej ekscytacji oczekiwania 4minut. Wiesz, czekając układam życie, ustawiam kołyskę i wybieram imię... ;D

To mój narzeczony nosi bransoletkę, ale którą mu córka zrobiła, z jej imieniem. Warunek był taki, żeby koraliki nie były różowe i dziewczęce, więc wybrała niebieskie i zielone i jej imię na środku i w takiej chodzi codziennie 🥰
Ja mam sentyment do takich rzeczy, jak córka zrobi mi bransoletkę to noszę je codziennie. Kij z tym, że to bransoletki dla dzieci, nie ważne kto co pomyśli, dla mnie są piękne, mają moc i je noszę ❤️
" Neli ", bo nie było już literki "A" na końcu 😁 Ale Neli często do niej mówimy.
Dla nas to takie „e bransoletka” a dla dziecka to duza sprawa ♥️

Hahha .. rozumiem Cię, jakby na moim pasku był cień z cienia to bym sikała i wieczorem, i rano, i pewnie w południe;o ale u mnie biało aż biało. Pod kątem, stojąc na jednej nodze nawet coś widziałam przez ułamek sekundy, ale akurat jednorożec wylądował i kreska mi się odwidziala... Ale i tak za dwa dni sikne dla tej ekscytacji oczekiwania 4minut. Wiesz, czekając układam życie, ustawiam kołyskę i wybieram imię... ;D
Apropo imienia… 😂😂

No ja też już mam milion scenariuszy w głowie. Niedługo zacznę łóżeczko wybierać xD
Jeszcze teraz jadę na panieński na weekend więc wolałabym wiedzieć co i jak.

Jezu jaka ja mam dziś zgagę, to jakiś dramat. Mój organizm na chyba dziś niechęć do wszystkiego nawet do trawienia.

Ja dzisiaj czuję się fatalnie... Od rana mi bardzo słabo i ciągle kręci mi się w głowie... Nie mam totalnie mocy, jakby ktoś ze mnie całość wypompował.

To widzę, że nas dzisiaj więcej z kiepskim samopoczuciem. Trzymajcie się 🫂

reklama
Do góry