Eveline.eve
Fanka BB :)
juz po pobraniu. Teraz bede gwalcic Alab![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz po pobraniu. Teraz bede gwalcic Alab![]()
Już Cię nie będę napastować. Trenuje cierpliwość
Piękniejsza krecha niż wczorajJadę na bete, bo nie wytrzymam. To już chyba nie zastrzyk.
Ja mogę zapodać kawąCzegoś mi tu brakuje rano... gdzie wpis z kawusia z rana?!Zobacz załącznik 1715519
Pogoda idealna... by pójść na ryby. Oj pomajtałabym kijkiem nad wodąJa mogę zapodać kawą
Jaka dziś pogoda u Was? Miało być pięknie słonecznie, ja poczyniłam wieczorem iście ambitną depilację całego ciała zakrytego jak i odkrytego, a dziś trzeba spodnie bo zimno jak jesienią. Ale u nas w domu panuje przesąd że jak chcemy deszczu to ja mam nogi ogolić
Idę później na grzyby po raz chyba setny w tym sezonie, ktoś ze mną?![]()
Jeśli nie bedzie do wieczora, wiesz gdzie mnie szukac bejbaJuż Cię nie będę napastować. Trenuje cierpliwość![]()
Ja bym napastowałaJuż Cię nie będę napastować. Trenuje cierpliwość![]()
Czegoś mi tu brakuje rano... gdzie wpis z kawusia z rana?!Zobacz załącznik 1715519
Jadę na bete, bo nie wytrzymam. To już chyba nie zastrzyk.