reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Czy Wy możecie wreszcie przyjąć do wiadomości, że w złych myślach to ja wyrabiam tutaj średnią za wszystkie? 😂 Wy już nie musicie. Po co to sobie robisz? 🥹
Nie potrafię zatrzymać tej karuzeli, cały czas czuję że zaraz stracą tą ciążę i płacz mam dosłownie na zawołanie. Mam poczucie że nie mogę się cieszyć bo przecież zaraz coś się stanie. Już rozumiem @white_lotus 🥲

reklama
My dziś wracamy do Polski, kawka już wypita tylko jakoś dużo złych myśli :(
Mysia przestań, piękne kreseczki także myśl pozytywnie 😊 mam nadzieję, że po becie się przestaniesz martwić ❤️
choć ciąża to taki stan, że człowiek się stresuje na każdym etapie, a jak dziecko będzie na świecie to też człowiek się martwi 😆 nie ma łatwo

Ja zawsze mówię, myśleć pozytywnie bo wierzę w to, że te pozytywne fluidy się przyciąga ❤️

Nie potrafię zatrzymać tej karuzeli, cały czas czuję że zaraz stracą tą ciążę i płacz mam dosłownie na zawołanie. Mam poczucie że nie mogę się cieszyć bo przecież zaraz coś się stanie. Już rozumiem @white_lotus 🥲
No bo przeważnie można coś zrozumieć dopiero jak się znajdzie w podobnej sytuacji. ;)
Ale nie ma co tych złych myśli przyciągać - nic złego się nie dzieje i tego się trzymaj.

Dzięki dziewczyny! Mam tam naprawdę tylko Was jako wsparcie, oszalałaby gdyby nie to forum.
Ja przeszłam 2 starania i ciążę z tym forum kilka lat temu i to jest najlepsze miejsce we wszechświecie 🥰

Mnie oszukują owulki, zaczęły się wybarwiać w jednym dniu i koniec 😅 wczoraj na usg pęcherzyk urósł, endometrium git a mi brakuje cierpliwości 😆😆 owulacjo przychodź!

Mysia przestań, piękne kreseczki także myśl pozytywnie 😊 mam nadzieję, że po becie się przestaniesz martwić ❤️
choć ciąża to taki stan, że człowiek się stresuje na każdym etapie, a jak dziecko będzie na świecie to też człowiek się martwi 😆 nie ma łatwo

Ja zawsze mówię, myśleć pozytywnie bo wierzę w to, że te pozytywne fluidy się przyciąga ❤️
Chyba uspokoję się trochę dopiero jak usłyszę serduszko 😬

Ja przeszłam 2 starania i ciążę z tym forum kilka lat temu i to jest najlepsze miejsce we wszechświecie 🥰

Mnie oszukują owulki, zaczęły się wybarwiać w jednym dniu i koniec 😅 wczoraj na usg pęcherzyk urósł, endometrium git a mi brakuje cierpliwości 😆😆 owulacjo przychodź!
W którym zaczęły się wybarwiać? ;) LH nie rośnie tak super stopniowo, bywają skoki, na przykład kiedy zaczyna się wyłaniać pęcherzyk dominujący.

reklama
Do góry