Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz dopiero się zorientowałam jak to mogło zabrzmiećCześć miło, że wpadłaś byle nie na długo![]()
Pewnie, że wiemy!Teraz dopiero się zorientowałam jak to mogło zabrzmiećmam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło
![]()
ja jestem pozytywnej myśli, że w końcu się uda zajść w ciążę, bo chętnie być zrzuciła z 2 kg ale mi się nie chceJa zbieram się już powoli do gina, dam znać po @callina też jestem dziś pozytywnej myślibo po co być złej?
![]()
Mam takie samo myślenie heheja jestem pozytywnej myśli, że w końcu się uda zajść w ciążę, bo chętnie być zrzuciła z 2 kg ale mi się nie chcea tak to by sobie w ciążowy brzuszek przeszło i by nie było widać fałdki
![]()
Ja też dopiero wtedy się uspokoiłam ale da się, nawet ten sam jajowód dał radę (nie wiem jak ale to jest jednak waleczna ekipa ten mój jajnik z jajowodem)Staram się myśleć pozytywnie wiadomojednak jak już się uda to bardziej uspokoję się dopiero jak zobaczę że jest we właściwym miejscu
wierzę że z wami będzie mi łatwiej
![]()
No właśnie... W sumie to mój drugi cykl z ovi i za pierwszym razem po 11 dniach było już całkiem biało, ale to raczej nie jest regułaTeoretycznie tak. Praktycznie nawet 13-14 dni potrafilam wysikac bladusa.
Proszę o wpisanie na 28.08Witaj!Czy chciałabyś się zapisać na testowanie jeszcze w tym miesiącu? Albo na ławeczkę?
![]()