Też chciałabym, żeby to były szybkie staraniaTeraz dopiero się zorientowałam jak to mogło zabrzmiećmam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też chciałabym, żeby to były szybkie staraniaTeraz dopiero się zorientowałam jak to mogło zabrzmiećmam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło
![]()
No pobiję Was zaraz, naprawdę.Też chciałabym, żeby to były szybkie staraniaale zobaczymy co z tego wyjdzie
miejmy nadzieję,że 27 lat to jednak już nie za późno na starania się o pierwsze dziecko
![]()
No powiem Ci, ze jak juz byla ciaza to hmm… takie dziwne uczucie/przeczucie. Ze wiedzialam ze moze byc ale cos w srodku mowilo, ze za ciemna jak na zastrzyk.No właśnie... W sumie to mój drugi cykl z ovi i za pierwszym razem po 11 dniach było już całkiem biało, ale to raczej nie jest reguła
Czuję się podwójnie wywołana do odpowiedziNo pobiję Was zaraz, naprawdę.Zastanawiam się czy tylko ja w wieku trzydziestu lat czuję się gówniarzem, czy jak.
Czy za późno to się można w obecnych czasach zastanawiać mając +50, dziewczyny.
Stety niestety, ale nasze milenialskie pokolenie nie było nastawione na rodzenie dzieci w wieku dwudziestu lat. I też nie uważam żeby to było coś złego.
![]()
Jak urodzilam syna, to lezala ze mna na sali dziewczyna. Ja mialam 33, ona 29 albo 30. Widziala korytarz, ktorym „chodzila” kobitka po cc. Tam musialy byc ogolnie jakies komplikacje, ale ta obok w pewnym momencie mowi, ze no kurde w sumie ta po cc to stara jest. Mysle sobie, widzialam jej plecy tylko, ale czy stara? Wiec pytam: to ile ona ma lat? A na to ona: Bo ja wiem… z 35?No pobiję Was zaraz, naprawdę.Zastanawiam się czy tylko ja w wieku trzydziestu lat czuję się gówniarzem, czy jak.
Czy za późno to się można w obecnych czasach zastanawiać mając +50, dziewczyny.
Stety niestety, ale nasze milenialskie pokolenie nie było nastawione na rodzenie dzieci w wieku dwudziestu lat. I też nie uważam żeby to było coś złego.
![]()
Pewnie, że takCzuję się podwójnie wywołana do odpowiedzipierwsze urodziłam mając 22
a, drugie mam nadzieję mając 34
ani wtedy nie było za wcześnie, ani teraz za późno. Chociaż jak pomyślę, że idąc w ten sposób to trzecie będzie jak będę miała 46, to chyba już sobie odpuszczę ten schemat i pozostanę na drugim
jeśli kobieta jest świadoma i robi to celowo to zawsze jest dobry czas
![]()
PięknieZnów zrobili mi to samo
Wykonali w piątek wieczorem a dzisiaj rano dopiero podpisali
6.08 (Alab)
beta hcg 87,80
progesteron 42,62
8.08 (Diagnostyka)
beta hcg 280
progesteron 42,90
Jeszcze zobaczymy jak będzie dzisiaj z diagnostyki, ale mam nadzieję że będzie dobrze![]()
Kochana, a jak Twój owulak dziś ? Mój nadal licho a to 16dcJa dzisiaj wybieram się do gina czy miałam owulacje, a może jeszcze jajeczko nie pękło i zdąży mi podać ovitrelle prawdę mówiąc to liczę na to, bo dzięki temu będziemy mieli zwiększone szanse na poczęcie![]()
Chyba masz dziś 11dc a nie 11dpo heheCześć dziewczyny, ucichlam trochę, bo mąż byl w delegacji, a ja cierpliwie czekałam na koniec okresu, dzis 11dpo ale testy owu na razie średnie, owulka pewnie w okolicy długiego weekendu wyskoczy, wiec dobrze bo mężu w niedzielę wrócił...
Zobacz załącznik 1716117
Dziś już nie robiłam skoro zaraz mam wizytę, myślę że byłby bladzioch, dziś 17dcKochana, a jak Twój owulak dziś ? Mój nadal licho a to 16dc
Ale my w tym msc robimy przerwę więc nie zależy mi.