reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Tak właśnie przeczuwałam. Drugi raz dziś wystosuję tę prośbę - proszę nie cichać. 🤗 Niefajnie, że tak wyszło, ale pamiętaj, że też możesz być raz tą, którą my będziemy pocieszać i przynosić kawę. 🌺 Nie bądź z tym sama! 💫 Kiedy kolejna wizyta i jaki jest plan działania?

Dziękuję 🥹❤️
Zjechałam z estrofemu do 1 tabletki przez najbliższe 7 dni i mam też Besins 2 tabletki też przez 7 dni. Później przerwa na okres I od 3 do 8 dc mam lamettę i 8 dc też usg.

Hej, jajniki sobie jaja robią bo tak już mają, ale Ty się nie możesz poddać. Jesteś silna, robisz co możesz, chwilowy dołek to nic złego, ale ogarnij się i wracaj do gry. Dasz radę, pokaż jajnikom kto tu rządzi;) a tak serio, to nie zamykaj się, każda z nas ma różne historie ale wierzę, że z różnymi przebojami ale wszytskie doczekamy się bobasa! Takiego wiesz, małego, płaczącego bobasa, który nam spędzi sen z powiek na wiele tygodni. Przytulam Cię mocno!

Dziękuję Mamę 🥹❤️

Czyli jak sytuacja u Ciebie? Transfer się przesunie?

Tracę cykl po prostu, jak się uda to będzie transfer we wrześniu jednak z moim szczęściem to powinnam napisać, że może będzie 😜

No powiem Ci, ze jak juz byla ciaza to hmm… takie dziwne uczucie/przeczucie. Ze wiedzialam ze moze byc ale cos w srodku mowilo, ze za ciemna jak na zastrzyk.
Ja już swoich przeczuć nie słucham, bo wg nich w ostatnim roku byłam w ciąży jakieś 15 razy 🤣 W tym cyklu do wczoraj cisza, zupełnie nic nie czułam. Dziś jest pobolewanie z lewej strony (z tej miałam owulację) i takie uczucie, jakby mi się igiełki wbijały, ale to może oznaczać wszystko. No nic, zobaczymy co dziś wieczorem wyjdzie na tym teście

Dziękuję 🥹❤️
Zjechałam z estrofemu do 1 tabletki przez najbliższe 7 dni i mam też Besins 2 tabletki też przez 7 dni. Później przerwa na okres I od 3 do 8 dc mam lamettę i 8 dc też usg.

Dziękuję Mamę 🥹❤️

Tracę cykl po prostu, jak się uda to będzie transfer we wrześniu jednak z moim szczęściem to powinnam napisać, że może będzie 😜
Ehh porąbane to wszystko. Ale trzymam kciuki za wrzesień ❤️

@unikke1 co za piękne wyniki! Gratulacje 🫶

@kami1094 proszę Cię 😂 siniaki dużo się zmiejszyły, ale jeszcze boli w tych miejscach.
Siedzę właśnie w dorywczej pracy i żałuję bo pięknie dziś i chciałam się opalać. Jednak w week lecimy nad jezioro to liczę, że tam spalę się na skwarkę 🤓

Mąż wrócił w week na stałe do Polski po 2 latach za granicą także szanse na poczęcie wzrosły 🍆🥵 tak myślę skoczyć na prożek, nie wiem kiedy i czy w ogóle miałam owulację, ale 7dni po domniemanej będzie ok?

reklama
@unikke1 co za piękne wyniki! Gratulacje 🫶

@kami1094 proszę Cię 😂 siniaki dużo się zmiejszyły, ale jeszcze boli w tych miejscach.
Siedzę właśnie w dorywczej pracy i żałuję bo pięknie dziś i chciałam się opalać. Jednak w week lecimy nad jezioro to liczę, że tam spalę się na skwarkę 🤓

Mąż wrócił w week na stałe do Polski po 2 latach za granicą także szanse na poczęcie wzrosły 🍆🥵 tak myślę skoczyć na prożek, nie wiem kiedy i czy w ogóle miałam owulację, ale 7dni po domniemanej będzie ok?
7dpo będzie najlepiej 🤗🌺

Do góry