Gryfin
Fanka BB :)
Ale w sensie że odrazu po zastrzyku czy można odczekać chwilę?Mi zawsze lekarz kazał w dzień zastrzyku i dzień po![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w sensie że odrazu po zastrzyku czy można odczekać chwilę?Mi zawsze lekarz kazał w dzień zastrzyku i dzień po![]()
WitajHej! Jestem nowa na tym forumniedawno skończone 27 lat i postanowiliśmy starać się o pierwsze dziecko
od miesiąca podglądam wasze forum, żeby wiedzieć jak to wszystko "zdrowo" planować i zacząć
W długi weekend planowana owulacja, więc zaczynam z wami przygodę o ||![]()
![]()
Hej dziewczyny ! Wracam po małej przerwie na kreskigratulacje dla wszystkich dziewczyn,które ujrzały 2 kreseczki
U mnie jakiś strasznie pojebany cykl,stary się śmieje,że już mam 3 owulację w tym miesiącu i że mówię mu tak specjalnie bo chce go gwałcićboję się że niedługo będę musiała wysyłać podanie i 2 zdjęcia,żeby zaakceptował wniosek o stosunek
@kami1094 wpisz mnie na 20 sierpnia na testowanie,bo tak pokazuje mi termin okresu.aczkolwiek nie wiem czy ta owulacja w końcu była i kiedy bo nawet śluz robi mnie w konia w tym miesiącu.wcale bym się nie zdziwiła jakby jednak był bezowulacyjny![]()
Po zastrzyku owulacja może nastąpić po 24-36h.(Wiem że u niektórych nawet nieco później to następowało)wiec na spokojnieAle w sensie że odrazu po zastrzyku czy można odczekać chwilę?
No piękny prożekpo cichu szalenie mocno trzymam kciuki
![]()
TakMiałaś CP na tym samym jajowodzie?
ja też o pierwszeA powiedzcie, które z Was starają się o pierwsze dziecko?Luźne pytanie, ale tak dedukuję, że jest nas chyba mniejszość? Bo z pamięci oprócz siebie, @Peppcia i @marietta2112 nie umiem wymienić nikogo.
![]()
SuperJestem po wizycie, pęcherzyk 18mm za dwa dni pewnie pęknie, dostałam ovitrelle mam sobie podać jutroale jestem szczęśliwa los się uśmiechnął
![]()
Podaję się go do ostatecznego dojrzewania pęcherzyków i żeby pęcherzyk pękł a nie przerósł na przykład, u mnie akurat problemu z pękaniem nie ma ale, nie zaszkodzi podać żeby zwiększyć szansę na dobrą owulacjęSupermam nadzieję, że uda się w tym cyklu
A dziewczyny jak to jest z tym Ovitrelle ? Daje się go tylko wtedy gdy pęcherzyk nie pęka co miesiąc tak ? I ile można cyklu pod rząd zastosować też zastrzyk ?
A ile dziewczyn o drugie lub trzecie bądź czwarte?ja też o pierwsze![]()