Angiee
Fanka BB :)
No właściwie za jakieś 3 tygodnie minąłby nam rok. Więc 11 cyklA który to cykl starań?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właściwie za jakieś 3 tygodnie minąłby nam rok. Więc 11 cyklA który to cykl starań?
Trzymam kciuki mocno żeby to było to!No właściwie za jakieś 3 tygodnie minąłby nam rok. Więc 11 cykl
DziękujęTrzymam kciuki mocno żeby to było to!![]()
ale bym zazdrościłaDziękujęJak jutro beta potwierdzi ciążę, to później będziemy trzymać kciuki, żeby to nie były bliźniaki, bo miałam dwa pęcherzyki
Trzęsę się teraz cała ze stresu i głupie żarty mi się odpalają
![]()
A ja trzymam kciuki za twoje bliźniakiDziękujęJak jutro beta potwierdzi ciążę, to później będziemy trzymać kciuki, żeby to nie były bliźniaki, bo miałam dwa pęcherzyki
Trzęsę się teraz cała ze stresu i głupie żarty mi się odpalają
![]()
Ale podobno pik liczy się od pierwszego pozytywu, czyli jak dwie kreski są takie same, a i Cb testowa nawet ciemniejsza lekko od kontrolnej .Nieee peak z moich obserwacji będzie jutro w ciągu dnia, zazwyczaj tak mi wychodzi, że niecałą dobe pozniej wskakuje peak. I tak jest szybciej niż ostatnio, do tej pory to w 13dc zazwyczaj. Fakt, ze ostatnie dwa cykle mam 27dniowe to i owulka widac przyspiesza * w zeszłym cyklu to nie wiem jak bylo, bo na urlopie testow nie robiłam)
A czy Ty masz pcos? Nie pamiętam, ale generalnie jest tak, że przy pcos podobno testy owulacyjne cmsa cały cykl pozytywne, lub skokowe mocno.Ja nie wiem jak mam to powiedzieć staremu..ale chyba mam 4 owulację w tym miesiącu![]()