Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać widaćCo myślimy? Na żywo jest jeszcze bardziej widoczna. A ta z wczoraj to jednak była taka ledwo ledwo, nawet bym jej na zdjęciu nie złapała
Piękny przyrostJest i moja beta
W piątek beta 1529, prożek 28.30
Dziś beta 4751, prożek 32.60
Proszę skromnie o. Zaczynam powoli wierzyć w tą ciążę.
Powiem ze swojego doświadczenia: mnie boli/kłuje tylko po lewej drożnej stronie....ale nie wydaje mi się, żeby to był wyznacznik drożności, jedynie podpowiedźsłuchajcie, a jak ja zawsze (tak mi się wydaje) czuje ból jajników na owulację z lewej strony i na monitoringu też było z lewej to znaczy, że prawy może być niedrożny?
U nas pierwsze.A powiedzcie, które z Was starają się o pierwsze dziecko?Luźne pytanie, ale tak dedukuję, że jest nas chyba mniejszość? Bo z pamięci oprócz siebie, @Peppcia i @marietta2112 nie umiem wymienić nikogo.
![]()
Kurczę teraz LH już 0,74, więc mogłaś mieć rację z tym pikiem.. chociaż jakiś mierzyłam w czerwcu to do 1,5 doszło... zobaczymy rano czy znowu rosnie, ale poprawić możemy dopiero jutro po południu oby nie za późno...Ale podobno pik liczy się od pierwszego pozytywu, czyli jak dwie kreski są takie same, a i Cb testowa nawet ciemniejsza lekko od kontrolnej .
Myślę,że to raczej nie ma powiązania.bo owulację można mieć normalnie a jak jajowód jest niedrożny to po prostu ta komórka nie ma jak się tam połączyć z plemnikiem.niedrożne jajowody same w sobie nie dają żadnych objawówsłuchajcie, a jak ja zawsze (tak mi się wydaje) czuje ból jajników na owulację z lewej strony i na monitoringu też było z lewej to znaczy, że prawy może być niedrożny?
Chat mówi, że jest bardzo dobrzeByłam dziś na badaniu krzywych.
Zerknijcie okiem![]()