reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Dobra, jestem w domu i widzę, że te pinki po prostu po czasie robią się jeszcze mocniejsze i teraz są już takie same. Zresztą od wczoraj wieczora do dziś rano ta beta raczej nie mogła jakoś dramatycznie wzrosnąć. Po prostu włączył mi się panikara mode 😜 Czekamy na wyniki bety, proszę nie puszczać kciuków 🤞
No właśnie! Dlatego ja testowałam co dwa dni 🤣 trzymam kciuki 🩷

Dzień dobry ☕
Nadrobiłam od soboty 😅🥳

@callina ogólnie tsh jest bardzo czułe, podwyższa je nawet stres. Tak jak dziewczyny pisały, zbadaj za jakiś czas i odwiedź endo.
Co do usg tarczycy ja musze robić regulnie bo mam Hashimoto.
Badałaś może kiedykolwiek antyTPO i antyTG? 😊

@Love_sun nie dałam smutnej minki zgodnie z prośbą więc wysyłam od siebie 🍀 na szczęście! Powodzenia w kolejnym cyklu 🥹

@Nicky95 udanego urlopu 😊

@Jaśkad @cherry_blossom witajcie Dziewczyny 🤗 powodzenia 🙂🍀

@Angiee u mnie Ovitrelle to góra tydzień się utrzymuje ale czytałam, że u niektórych Dziewczyn potrafi trzymać i 14 dni 😊

@poziomkowa00 Witaj 🥹🍀

A ile dziewczyn o drugie lub trzecie bądź czwarte? 😁

My o drugie 🙂 ale jak tak dalej pójdzie jak przez te ostatnie 2 lata to córka zostanie jedynaczką 😅

A tak apropo jeszcze ovitrelle to wydałam na niego w aptece 180zł 😳 ja myślałam że max 70-80zł

no drogi jest, pamietam mine męża jak płacił za moje dwa kiedyś 🤪

Ile czekaliście na pierwszą wizytę ? I ile potem się czeka na kwalifikacje itp?

My mieliśmy wizytę która miałam nadzieję, że będzie kwalifikacyjna w grudniu ale nic bardziej mylnego 😅
Musiałam zrobic jedne badania genetyczne (czas oczekiwania 6 tygodni), pozniej juz we dwojke kariotypy (tez sie czeka dosc dlugo) i ja jeszcze nieco z immunologii.
Koniec końców wizyta grudniowa była normalnie liczona i płatna jako konsultacja nieplodnosciowa a jak mieliśmy wszystkie wyniki to umówiliśmy się jeszcze raz na wizytę i zlecono mi ostatnie badanie i dopiero na wizycie po tej dostaliśmy kwalifikację chyba w kwietniu jeśli dobrze pamiętam 😊

Co myślimy? Na żywo jest jeszcze bardziej widoczna. A ta z wczoraj to jednak była taka ledwo ledwo, nawet bym jej na zdjęciu nie złapała

Widzę róż 🥹

słuchajcie, a jak ja zawsze (tak mi się wydaje) czuje ból jajników na owulację z lewej strony i na monitoringu też było z lewej to znaczy, że prawy może być niedrożny?

ja mam zawsze z lewej strony bo moj prawy jajnik jest słabszy, chcoiaz podobno jeszcze tez pracuje 🤪

Byłam dziś na badaniu krzywych.
Zerknijcie okiem 🤣

takie podobne do moich, bez wyrzutu glukozy. To podobno dobrze 😁

No i to by było na tyle. Ten na dole z dzisiaj, jest ewidentnie jaśniejszy...

Spokojnie, czekamy na betę 🥹🍀

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ☕
Nadrobiłam od soboty 😅🥳

@callina ogólnie tsh jest bardzo czułe, podwyższa je nawet stres. Tak jak adziewczyby pisały, zbadaj za jakiś czas i odwiedź endo.
Co do usg tarczycy ja musze robić regulnie bo mam Hashimoto.
Badałaś może kiedykolwiek antyTPO i antyTG? 😊
badałam ostatnio, ale nie znam się kompletnie na tym..

Załączniki

• Screenshot_20250809-081505.iPrint&Scan (1) (1).png
    Screenshot_20250809-081505.iPrint&Scan (1) (1).png
    53,7 KB · Wyświetleń: 40
Hej. Nadrabiam was na bieżąco a co nadrobię to już nie mam czasu napisać 😂
Ja witam się z kawusią w ten skwar, nie lubię lata, już czekam mocno na wrzesień.
U mnie okres się kończy, bardzo mam łaskawe ostatnio te krwawienia, jak byłam nastolatką to nawet po 10 dni skrzepy się waliły, a teraz 4 dni tak że nie zauważę nawet.
Mnie dzisiaj czeka dentysta i na pocieszenie KFC. Moje pryszcze lubią to 👍🏻🤣

badałam ostatnio, ale nie znam się kompletnie na tym..

Wydaje mi się, że jest ok poza tym tsh ale jak będziesz u endo to pokaż też te wyniki to zdecyduje pewnie czy jest sens robić usg tarczycy czy nie 🙂

Hej. Nadrabiam was na bieżąco a co nadrobię to już nie mam czasu napisać 😂
Ja witam się z kawusią w ten skwar, nie lubię lata, już czekam mocno na wrzesień.
U mnie okres się kończy, bardzo mam łaskawe ostatnio te krwawienia, jak byłam nastolatką to nawet po 10 dni skrzepy się waliły, a teraz 4 dni tak że nie zauważę nawet.
Mnie dzisiaj czeka dentysta i na pocieszenie KFC. Moje pryszcze lubią to 👍🏻🤣

KFC 😍 smacznego!
Ja dzisiaj robię bezę Pavlova z truskawkami 🫠 chodzi za mną od kilku dni i jak jej nie zjem to chyba umrę 😂

słuchajcie, a jak ja zawsze (tak mi się wydaje) czuje ból jajników na owulację z lewej strony i na monitoringu też było z lewej to znaczy, że prawy może być niedrożny?
Jajnik nie może być niedrożny, ewentualnie jajowód. Możesz mieć lewy jajnik dominujący po prostu. ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry