reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Dobra, jestem w domu i widzę, że te pinki po prostu po czasie robią się jeszcze mocniejsze i teraz są już takie same. Zresztą od wczoraj wieczora do dziś rano ta beta raczej nie mogła jakoś dramatycznie wzrosnąć. Po prostu włączył mi się panikara mode 😜 Czekamy na wyniki bety, proszę nie puszczać kciuków 🤞
🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
Dzień dobry ☕
Nadrobiłam od soboty 😅🥳

@callina ogólnie tsh jest bardzo czułe, podwyższa je nawet stres. Tak jak dziewczyny pisały, zbadaj za jakiś czas i odwiedź endo.
Co do usg tarczycy ja musze robić regulnie bo mam Hashimoto.
Badałaś może kiedykolwiek antyTPO i antyTG? 😊

@Love_sun nie dałam smutnej minki zgodnie z prośbą więc wysyłam od siebie 🍀 na szczęście! Powodzenia w kolejnym cyklu 🥹

@Nicky95 udanego urlopu 😊

@Jaśkad @cherry_blossom witajcie Dziewczyny 🤗 powodzenia 🙂🍀

@Angiee u mnie Ovitrelle to góra tydzień się utrzymuje ale czytałam, że u niektórych Dziewczyn potrafi trzymać i 14 dni 😊

@poziomkowa00 Witaj 🥹🍀

My o drugie 🙂 ale jak tak dalej pójdzie jak przez te ostatnie 2 lata to córka zostanie jedynaczką 😅

no drogi jest, pamietam mine męża jak płacił za moje dwa kiedyś 🤪

My mieliśmy wizytę która miałam nadzieję, że będzie kwalifikacyjna w grudniu ale nic bardziej mylnego 😅
Musiałam zrobic jedne badania genetyczne (czas oczekiwania 6 tygodni), pozniej juz we dwojke kariotypy (tez sie czeka dosc dlugo) i ja jeszcze nieco z immunologii.
Koniec końców wizyta grudniowa była normalnie liczona i płatna jako konsultacja nieplodnosciowa a jak mieliśmy wszystkie wyniki to umówiliśmy się jeszcze raz na wizytę i zlecono mi ostatnie badanie i dopiero na wizycie po tej dostaliśmy kwalifikację chyba w kwietniu jeśli dobrze pamiętam 😊

Widzę róż 🥹

ja mam zawsze z lewej strony bo moj prawy jajnik jest słabszy, chcoiaz podobno jeszcze tez pracuje 🤪

takie podobne do moich, bez wyrzutu glukozy. To podobno dobrze 😁

Spokojnie, czekamy na betę 🥹🍀
A wszystkie te badanie genetyczne i kariotypy musieliście prywatnie sobie zrobić czy skierowanie dostaliście ?

To ja od kilku miesięcy:
codziennie do śniadanka forum, do obiadu forum, każda przerwa w pracy forum. Ale gdyby nie to, to nie wiem jak bym sobie poradziła z moimi porażkami. Nie ma nigdzie lepszej grupy wsparcia jak tu u nas🥰
No wlasnie ja mam tak od kilku dni 😀 ale szczerze mówiąc, jest to miłe i jeszcze bardziej utwierdza mnie w fakcie, ze chce mieć drugie dziecko. Nie wiem jak to działa, ale poczułam jakiegoś kopa do działania haha. No cóż, zobaczymy czy sie uda. A nawet jesli nie, to z Wami jakoś sie podniosę 😀

No wlasnie ja mam tak od kilku dni 😀 ale szczerze mówiąc, jest to miłe i jeszcze bardziej utwierdza mnie w fakcie, ze chce mieć drugie dziecko. Nie wiem jak to działa, ale poczułam jakiegoś kopa do działania haha. No cóż, zobaczymy czy sie uda. A nawet jesli nie, to z Wami jakoś sie podniosę 😀
dokładnie!
ja miałam sobie zrobić przerwę od forum po ostatnim fałszywie pozytywnym teście, ale jakoś nie potrafię 🥹
mimo, że prawdopodobnie dwa cykle przerwy przed nami

reklama
Do góry