Hermeneg
Fanka BB :)
Chyba po prostu lubię ekscytacje z oczekiwania na wyniki, mnie to nawet zwykła morfologia jara![]()
Zazdroszczę bo ja mam jak na poniższym memie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba po prostu lubię ekscytacje z oczekiwania na wyniki, mnie to nawet zwykła morfologia jara![]()
Na pocieszenie - ja już żadnych innych snów niż właśnie takie nawet nie miewam.Ja dzisiaj jak to mówi mój mąż dzień dziada - czyli szykowanie suplementów na cały tydzień - nigdy nie sądziłam, że najlepszy zakup na temu to będzie pojemnik na leki
Śniło mi się dzisiaj, że zrobiłam betę z krwi i było 12, moją lekarka mi nie chciała uwierzyćobudziłam się z twardym postanowieniem, że kolejny test zrobię dopiero za 2 dni kiedy mam dostać miesiączkę, bo chyba źle już ze mną że myślę o tym nawet w nocy
Przesyłam zdjęcie dnia dziada żebyście mogły się coś pośmiać![]()
To jest już konkretny arsenał supliJa dzisiaj jak to mówi mój mąż dzień dziada - czyli szykowanie suplementów na cały tydzień - nigdy nie sądziłam, że najlepszy zakup na temu to będzie pojemnik na leki
Śniło mi się dzisiaj, że zrobiłam betę z krwi i było 12, moją lekarka mi nie chciała uwierzyćobudziłam się z twardym postanowieniem, że kolejny test zrobię dopiero za 2 dni kiedy mam dostać miesiączkę, bo chyba źle już ze mną że myślę o tym nawet w nocy
Bardzo ładny wynik jak na 10dpo, gratulacjeMam wyniki
Beta 24,20
Prożek 20,60
Jak na 10dpo to chyba spoko, co?
Szczególnie ten progesteron, przy biochemie miałam 11
Ja dzisiaj jak to mówi mój mąż dzień dziada - czyli szykowanie suplementów na cały tydzień - nigdy nie sądziłam, że najlepszy zakup na temu to będzie pojemnik na leki
Na pocieszenie - ja już żadnych innych snów niż właśnie takie nawet nie miewam.I jestem bardzo podobnym „dziadem”
![]()
pięknie! gratuluję!Mam wyniki
Beta 24,20
Prożek 20,60
Jak na 10dpo to chyba spoko, co?
Szczególnie ten progesteron, przy biochemie miałam 11