reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Dziewczyny ile z Was zażywa progesteron od owulacji?
Zastanawiam się czy profilaktycznie od jutro nie zażywać na wszelki wypadek 🤔 żeby mieć spokojną głowę..
w poprzednich ciążach brałam po owulacji bo miałam i plamienia i bolało mnie podbrzusze więc miałam takie zalecenie.
Ja po pierwszej stracie w każdym cyklu byłam już na progesteronie (wiem, że zdania są podzielone) i teraz również zamierzam.
Dla mnie spokojna głowa jest priorytetem.

Dziewczyny ile z Was zażywa progesteron od owulacji?
Zastanawiam się czy profilaktycznie od jutro nie zażywać na wszelki wypadek 🤔 żeby mieć spokojną głowę..
w poprzednich ciążach brałam po owulacji bo miałam i plamienia i bolało mnie podbrzusze więc miałam takie zalecenie.
Ja biorę od 3dpo duphaston, bo jak badałam proga 7-8dpo to max miałam 8. Ale dupek nie wychodzi we krwi a jak widać dzisiaj u mnie prożek 20, co było dla mnie ogromnym szokiem, więc będę konsultowała z lekarzem, czy jest konieczność brać dodatkowy progesteron. Chociaż przez wzgląd na moje poronienia to pewnie dla świętego spokoju wolałabym brać

No dziewczyny, dzisiaj w nocy będzie pik 😁 ale szkoda, że przerwa w tym cyklu 😞 więc nawet nie działamy...

Załączniki

• IMG20250812204137.jpg
    IMG20250812204137.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 54
reklama
Ja dzisiaj jak to mówi mój mąż dzień dziada - czyli szykowanie suplementów na cały tydzień - nigdy nie sądziłam, że najlepszy zakup na temu to będzie pojemnik na leki 😆😆😆
Śniło mi się dzisiaj, że zrobiłam betę z krwi i było 12, moją lekarka mi nie chciała uwierzyć 😅 obudziłam się z twardym postanowieniem, że kolejny test zrobię dopiero za 2 dni kiedy mam dostać miesiączkę, bo chyba źle już ze mną że myślę o tym nawet w nocy 😆
Przesyłam zdjęcie dnia dziada żebyście mogły się coś pośmiać 😅
Ja też najlepsze co kupiłam w tym roku to pojemnik na leki 😅 jejku, jak to ułatwia zażywanie leków 😀 a 9 tabletek codziennie biorę.

Do góry