Patii26
Fanka BB :)
Ojejuniu, jaki słodziakZabieram swojego sierściucha i lecimy!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojejuniu, jaki słodziakZabieram swojego sierściucha i lecimy!
Zabieram swojego sierściucha i lecimy!
Sikałam dzisiaj - bielej być nie możeA czy Ty jeszcze testujesz?![]()
Ja miałam 26.. ale w tym cyklu chyba Cię dogonię... U mnie 30dc... I jakoś nie wygląda na koniec tej przygody, wszystkie objawy były chwilowe i nawet nerwowość mi się skończyła... Weszła rezygnacja.Sikałam dzisiaj - bielej być nie możestrasznie długie te cykle mi się zrobiły - dzisiaj już 32 dc, zaczynałam z 27
![]()
U mnie rezygnacja i zdenerwowanieJa miałam 26.. ale w tym cyklu chyba Cię dogonię... U mnie 30dc... I jakoś nie wygląda na koniec tej przygody, wszystkie objawy były chwilowe i nawet nerwowość mi się skończyła... Weszła rezygnacja.
ŁadnaAle proszę, kreseczki z dzisiaj![]()
Jejku, jaki słodziakZabieram swojego sierściucha i lecimy!
Mi został ostatni o czułości 25 i albo zrobię go jutro i finito, więcej nie kupuję, albo zostawię na później. Ale chyba wolę zrobić i mieć jutro potwierdzenie na becie, że jest dobrze (afirmujęŁadnami zostało jakis ostatni test głęboko w szafie i chyba też sobie siknę jutro
![]()