Kejti9247
Zaangażowana w BB
A piecze Cię?A to ja mam ten żel FertilSafe Plus, więc jak wrócimy do starań w wrześniu to będziemy używać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A piecze Cię?A to ja mam ten żel FertilSafe Plus, więc jak wrócimy do starań w wrześniu to będziemy używać![]()
Inaczej - z ulotki jest żeby glubulki aplikować co drugi dzień. Ale jeśli chodzi o odstęp między globulką a stosunkiem to jest to właśnie te minimum 6 godzin. :-)Z ulotki jest tak że 1 dzień globulka, 2 dzień stosunek i tak naprzemiennie![]()
I spontaniczność diabli biorąPrzed. Minimum 6 godzin przed.
Tak, piekło, ale tak dość przyjemnieA piecze Cię?Czytałam, że dziewczyny miały takie odczucia, kiedyś używałam żelu z durexa i musiałam go szybko wypłukać bo coś mnie w nim mega podrażniło i boję się powtórki
![]()
No niestety. Ja już nie pamiętam co to.I spontaniczność diabli biorą![]()
Raczej sprawdź sobie wcześniej, opinie są podzielone, ten żel z założenia powinien być delikatniejszy niż durex. My nie zauważyliśmy żadnych właściwości rozgrzewających ani pieczenia.A piecze Cię?Czytałam, że dziewczyny miały takie odczucia, kiedyś używałam żelu z durexa i musiałam go szybko wypłukać bo coś mnie w nim mega podrażniło i boję się powtórki
![]()
Jakim cudem nie oszalałaś? Ja już mam dość tego oczekiwania, to jeszcze gorsze jak oczekiwanie na 10dpo. nie, nie... Dziś ubieram najbardziej jasny strój kąpielowy jaki mam. Niech ją tylko wrócę do domu, i do tego biała sukienka. Zarzuce przynętę.Tylko mnie proszę nie przebić - 38 ostatnio.
Nie polecam![]()
No niestety. Ja już nie pamiętam co to.Aczkolwiek ja mam po prostu taki charakter, zawsze tworzę strategię i według niej działam. Spontanicznie to sobie można iść na shopping.
![]()
Ja od roku mam dwa koty od 9 lat psa. Myślałam, że jestem psiarą ale koty to moja wielka miłośćuwielbiam!
Zobacz załącznik 1716439