Patii26
Fanka BB :)
No widaćDzień dobry dziewczyny!!️
Powiedzcie mi czy coś mi się rzuciło na wzrok czy tam naprawdę coś jest?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widaćDzień dobry dziewczyny!!️
9dpo to jeszcze bardzo wcześnie,tym bardziej że z tego co kojarzę nie miałaś monitoringu więc tak naprawdę może być to nawet 7dpo.trzymam kciuki za to,że jednak dziś było za wcześnie na test i za kilka dni zobaczysz dwie kreseczkiJa miałam testować jutro, ale dziś (9dpo) robiłam pinka bo jedziemy nad jezioro na kilka dni żeby wiedzieć, czy mogę drinka jakiegoś wypić. A test mówi: MOŻESZ
I tak nie spodziewałam się innego wyniku przez ten jeden stosunek 3/4 dni przed owulacją![]()
Pamiętam! Dlatego jestem mocno ostrożna w emocjachNo widaćale mi easyhome niestety dawały też takie cienie, ale dużo bledsze.
na pewno bardziej zaufane testy niż te moje chińskie g*wnoPamiętam! Dlatego jestem mocno ostrożna w emocjach![]()
Tak samo jak dziewczyny mówią, na pierwszym widać kreseczkę, na drugim pewnie lampa prześwietliłaDzień dobry dziewczyny!!️
A zazwyczaj ile dni ma cykl? Ile dpo? Jesteś juz spóźniona? Kreseczka jest dość delikatna jesli to po terminie @...Nadal średnio mogę w to uwierzyć, myśli mi ciągle idą do jakiegoś felernego testu ale ta kreseczka się wybarwiła od razu, nie po czasie więc może to topowtórzę go jutro rano o ile miesiączka nie przyjdzie, dziś 34 dc, mój rekord
![]()
Na ginekologii raczej stawiamy na badania z krwi, a do mnie na porodówkę raczej przychodzą Panie bez wątpliwości więc testów nie mamyna pewno bardziej zaufane testy niż te moje chińskie g*wno
nie masz tam w pracy jakiegoś luźnego testu żeby nasikać? Haha
Ostatnie 4 cykle miałam po 32 dni, bez testów ciężko stwierdzić kiedy była owu, ale obstawiam, że około 3/4.08A zazwyczaj ile dni ma cykl? Ile dpo? Jesteś juz spóźniona? Kreseczka jest dość delikatna jesli to po terminie @...
My właśnie w drodze nad jezioro i pokazuje 30 stopni jużDziewczyny mąż mnie dzisiaj uświadomił, że prognoza pogody w tv zawsze pokazuje temperaturę w cieniu czyli jeszcze dzisiaj trzeba dodać 4-5 stopni, żeby wiedzieć jaka będzie w słońcu ( u nas dzis 40 stopni)także właśnie zabiera młodą samą na spacer ja nigdzie nie wychodzę, z moim sercem to padnę zanim zdążę wyjść na chodnik
![]()