reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Ja miałam testować jutro, ale dziś (9dpo) robiłam pinka bo jedziemy nad jezioro na kilka dni żeby wiedzieć, czy mogę drinka jakiegoś wypić. A test mówi: MOŻESZ

I tak nie spodziewałam się innego wyniku przez ten jeden stosunek 3/4 dni przed owulacją 😕
9dpo to jeszcze bardzo wcześnie,tym bardziej że z tego co kojarzę nie miałaś monitoringu więc tak naprawdę może być to nawet 7dpo.trzymam kciuki za to,że jednak dziś było za wcześnie na test i za kilka dni zobaczysz dwie kreseczki🤞

Nadal średnio mogę w to uwierzyć, myśli mi ciągle idą do jakiegoś felernego testu ale ta kreseczka się wybarwiła od razu, nie po czasie więc może to to 🥹 powtórzę go jutro rano o ile miesiączka nie przyjdzie, dziś 34 dc, mój rekord 😅
A zazwyczaj ile dni ma cykl? Ile dpo? Jesteś juz spóźniona? Kreseczka jest dość delikatna jesli to po terminie @...

na pewno bardziej zaufane testy niż te moje chińskie g*wno 🤭🙈
nie masz tam w pracy jakiegoś luźnego testu żeby nasikać? Haha
Na ginekologii raczej stawiamy na badania z krwi, a do mnie na porodówkę raczej przychodzą Panie bez wątpliwości więc testów nie mamy 😆
A zazwyczaj ile dni ma cykl? Ile dpo? Jesteś juz spóźniona? Kreseczka jest dość delikatna jesli to po terminie @...
Ostatnie 4 cykle miałam po 32 dni, bez testów ciężko stwierdzić kiedy była owu, ale obstawiam, że około 3/4.08 😁 na nic się nie nastawiam, zobaczymy co będzie i tyle 🥰

Dziewczyny mąż mnie dzisiaj uświadomił, że prognoza pogody w tv zawsze pokazuje temperaturę w cieniu czyli jeszcze dzisiaj trzeba dodać 4-5 stopni, żeby wiedzieć jaka będzie w słońcu ( u nas dzis 40 stopni)😳😅 także właśnie zabiera młodą samą na spacer ja nigdzie nie wychodzę, z moim sercem to padnę zanim zdążę wyjść na chodnik 🙈😅

Dziewczyny mąż mnie dzisiaj uświadomił, że prognoza pogody w tv zawsze pokazuje temperaturę w cieniu czyli jeszcze dzisiaj trzeba dodać 4-5 stopni, żeby wiedzieć jaka będzie w słońcu ( u nas dzis 40 stopni)😳😅 także właśnie zabiera młodą samą na spacer ja nigdzie nie wychodzę, z moim sercem to padnę zanim zdążę wyjść na chodnik 🙈😅
My właśnie w drodze nad jezioro i pokazuje 30 stopni już 🥵 w zeszłym miesiącu jak mąż jeszcze pracował w Austrii mieli 36 w cieniu, jaki on przyjechał spalony mimo, że obstawiłam go filtrami i już był dość mocno opalony. Znowu brat pracuje w Niemczech i dzwonił wczoraj, że mieli 43 stopnie na dachu na budowie. Ludzie tak pracują, dla mnie to nie do pomyślenia, lubię ciepło, ale taka temp to nie do życia 😕

reklama
Do góry