Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny ja od dwóch dni leżę tak jak mój synuś...migrena lubi atakować w największe upały...
Oj przytulam i łączę się w bóluPiona, u mnie też migrena od rana
Będę się tak bujała do niedzieli![]()
Bez przerwy w zażywaniu@callina a ten kwas foliowy badałaś po zrobieniu przerwy 3-4 dni w zażywaniu? Bo czasami takie głupoty mogą wyjść jak je się na bieżąco, bez przerwy, a szkoda tracić pieniądze na testy SIBO i inne jeśli tutaj tylko tkwi problem![]()
I jak robiłaś jeszcze test? Bo ja tu czekam i pewnie nie tylko jaJestem takim składem dyżurowym, że nie ma nawet kto mnie pobrać a do tego panie w laboratorium na pewno będą średnio zadowolone, że im psuje święto![]()
Robiłam, bialutkoI jak robiłaś jeszcze test? Bo ja tu czekam i pewnie nie tylko ja![]()
No dzisiaj było mega upalnie, u nas 34 st były. Ale my z córką i znajomymi na basenie byliśmy, cały pobyt na basenie siedzialam w wodzie z dziećmiDziewczyny mąż mnie dzisiaj uświadomił, że prognoza pogody w tv zawsze pokazuje temperaturę w cieniu czyli jeszcze dzisiaj trzeba dodać 4-5 stopni, żeby wiedzieć jaka będzie w słońcu ( u nas dzis 40 stopni)także właśnie zabiera młodą samą na spacer ja nigdzie nie wychodzę, z moim sercem to padnę zanim zdążę wyjść na chodnik
![]()