reklama
Pati26
Mama Marcela i Samuela
Ladina..zdecydowałam się właśnie na tą karuzelkę Tiny Love ZOO ponieważ:
-wiele dobrego o niej słyszłam i czytałam
-walory estetyczne posiada
-moje dwie kumpelki kupiły ją swoim pociechom i bardzo mi się spodobała;-)
zastanawiałam sie tez nad tą fischer price z projektorem,ale ona bardziej dla dziewczynki a nie dla chłopca jest:-)
-wiele dobrego o niej słyszłam i czytałam
-walory estetyczne posiada
-moje dwie kumpelki kupiły ją swoim pociechom i bardzo mi się spodobała;-)
zastanawiałam sie tez nad tą fischer price z projektorem,ale ona bardziej dla dziewczynki a nie dla chłopca jest:-)
Pati
ja mam juz jedna karuzele Tiny Love i bylam z niej bardzo zadowolona, bo ma bardzo przyjemne melodyjki i moja mala przy niej blyskawicznie sie uspakajala.
Teraz skoro sa blizniaki to wlasnie chce dokupic druga i zastanawiam sie nad ta co Ty kupilas. Chyba ma tez jakies fajne melodie, jak sie nie myle to chyba cos z klasyki.A ta z projektorem tez w sumie fajna
ja mam juz jedna karuzele Tiny Love i bylam z niej bardzo zadowolona, bo ma bardzo przyjemne melodyjki i moja mala przy niej blyskawicznie sie uspakajala.
Teraz skoro sa blizniaki to wlasnie chce dokupic druga i zastanawiam sie nad ta co Ty kupilas. Chyba ma tez jakies fajne melodie, jak sie nie myle to chyba cos z klasyki.A ta z projektorem tez w sumie fajna

Pati26
Mama Marcela i Samuela
ta ZOO ma Bethowena,Mozarta i BachaPati
Teraz skoro sa blizniaki to wlasnie chce dokupic druga i zastanawiam sie nad ta co Ty kupilas. Chyba ma tez jakies fajne melodie, jak sie nie myle to chyba cos z klasyki.A ta z projektorem tez w sumie fajna![]()
no wlasnie tak mi sie wydawalo
fajnie, bo bardzo uspakajaja
Doopa ze mnie bo ostatnio byla na aukcji wlasnie taka karuzela za pol ceny a ja sie nie moglam zdecydowac:dull: No nic do pazdziernika-listopada jeszcze troche czasu
podobaja mi sie tez maty edukacyjne z Tiny Love, ale niestety tez sa drogie :dull:
fajnie, bo bardzo uspakajajaDoopa ze mnie bo ostatnio byla na aukcji wlasnie taka karuzela za pol ceny a ja sie nie moglam zdecydowac:dull: No nic do pazdziernika-listopada jeszcze troche czasu

podobaja mi sie tez maty edukacyjne z Tiny Love, ale niestety tez sa drogie :dull:
anineczka
królowa mrówek :P
Hej
Ja mialam ta z projektorem z Fisher Price i jestem bardzo zadowolona.
Ja sama uwielbialam sluchac tych melodyjek i moj synek zasypial przy niej w 5 sekund.
Tylko,ze u nas jest inny model,niebieski.W sam raz dla chlopaka.
Dostalam ja w prezencie,juz sie popsula,ale sluzyla nam 1,5 roku.
Teraz tez sie zastanawiam nad nia.
U nas ta Tiny Love kosztuje 34 euro,a ile w Pl (nowa)?
Ja mialam ta z projektorem z Fisher Price i jestem bardzo zadowolona.
Ja sama uwielbialam sluchac tych melodyjek i moj synek zasypial przy niej w 5 sekund.
Tylko,ze u nas jest inny model,niebieski.W sam raz dla chlopaka.
Dostalam ja w prezencie,juz sie popsula,ale sluzyla nam 1,5 roku.
Teraz tez sie zastanawiam nad nia.
U nas ta Tiny Love kosztuje 34 euro,a ile w Pl (nowa)?
anineczka
A to te butelki
sugarspunsister
matka polka superstar
ja mam taka karuzele: @ KARUZELA RAINFOREST + PILOT @ Fisher Price @ GW (216012712) - Aukcje internetowe Allegro
i mate tez z tej serii:V2* FISHER PRICE RainForest PRZYRZĄD GIMNASTYCZNY (215639465) - Aukcje internetowe Allegro
i mlody zadowolony na maksa
ale dostalam w prezencie od ciotek z juesej
butelki polecam dr brown- moj z takich lykal a generalnie karmiony flaszka od kiedy skonczyl 2 meichy jakos
posciel feretti polecam goraco, ochraniecze sa grube i fajne
jedyny minus jak dla mnie to ewentualnie ze ciezko sie prasuja
chyba ze oddajemy do magli
ale mam tez inne jakies zwyklaki
i mate tez z tej serii:V2* FISHER PRICE RainForest PRZYRZĄD GIMNASTYCZNY (215639465) - Aukcje internetowe Allegro
i mlody zadowolony na maksa
ale dostalam w prezencie od ciotek z juesej
butelki polecam dr brown- moj z takich lykal a generalnie karmiony flaszka od kiedy skonczyl 2 meichy jakos
posciel feretti polecam goraco, ochraniecze sa grube i fajne
jedyny minus jak dla mnie to ewentualnie ze ciezko sie prasuja
chyba ze oddajemy do magli
ale mam tez inne jakies zwyklaki
reklama
anineczka
No dobra,moze sie przeniesiemy z tymi wozkami i innymi tutaj.
Znalazlam Abc Desing w Polsce,ale mila pani z tego sklepu mowi,ze te wozki beda dopiero we wrzesniu i niezna cen
Na pocztaku wogole powiedziala,ze ona nic nie wie o tych wozkach
To jej odpowiedzialam,zeby sobie sprawdzial na stronie internetowej sklepu bo chyba bzdury tam pisza

http://www.mini-maxi.pl/abcdesign_wozki/
Znalazlam Abc Desing w Polsce,ale mila pani z tego sklepu mowi,ze te wozki beda dopiero we wrzesniu i niezna cen

Na pocztaku wogole powiedziala,ze ona nic nie wie o tych wozkach

To jej odpowiedzialam,zeby sobie sprawdzial na stronie internetowej sklepu bo chyba bzdury tam pisza

http://www.mini-maxi.pl/abcdesign_wozki/