Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem w podobnej sytuacji.... Po teście pappa wyszło mi ryzyko pośrednie...1 na 678.... Diagnozowano Nas z poradnia genetyki. Amniopunkcja została wykluczona...zaproponowano test wolnego DNA...Wstrzymaliśmy się do drugich badan prenatalnych które mam mieć 27 lipca. Dodam,że przy pierwszym USG wszystko wyszło pięknie. Kość nosowa widoczna, wszystkie paramentry właściwe.... [emoji3525] kazdego dnia myślę o tym....[emoji3525]
Ja mam ryzyko 1:309 i też usg pięknie. Czekam na drugie prenatalne 12.08. Nie zdecydowałam nie na test nifty.Ja jestem w podobnej sytuacji.... Po teście pappa wyszło mi ryzyko pośrednie...1 na 678.... Diagnozowano Nas z poradnia genetyki. Amniopunkcja została wykluczona...zaproponowano test wolnego DNA...Wstrzymaliśmy się do drugich badan prenatalnych które mam mieć 27 lipca. Dodam,że przy pierwszym USG wszystko wyszło pięknie. Kość nosowa widoczna, wszystkie paramentry właściwe.... ☹ kazdego dnia myślę o tym....☹