Destino
Fanka BB :)
Mnie ta informacja cieszy. A jak ty się w niej odnajdujesz?Jutro jadę na wymaz.Beda ja przenosić na oddział gdzie mogę być z nią, i rysuje się jej wyjście do domu tak powiedziała dzis pani doktor.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie ta informacja cieszy. A jak ty się w niej odnajdujesz?Jutro jadę na wymaz.Beda ja przenosić na oddział gdzie mogę być z nią, i rysuje się jej wyjście do domu tak powiedziała dzis pani doktor.
[emoji179]Byłam z nią tydzień na oddziale kardiologii, i znowu wyładowala na intensywnej terapii.,.ja jestem w domu od godziny,...córka ma ogólna infekcje plus serce bo nie wszystko tam zostało zrobione, jak wychodziłam była jeszcze na masce z tlenem ale miała być zaintubowana bo się jej pogarszało...
❣Byłam z nią tydzień na oddziale kardiologii, i znowu wyładowala na intensywnej terapii.,.ja jestem w domu od godziny,...córka ma ogólna infekcje plus serce bo nie wszystko tam zostało zrobione, jak wychodziłam była jeszcze na masce z tlenem ale miała być zaintubowana bo się jej pogarszało...