Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I Jezusie... To dopiero musiał byc szok, nie wyobrażam sobieNie.. Ja nie wiedziam że będzie chory. Miała być zdrowa dziewczynka.. Nie miałam szans na przygotowanie się. . Nie wiedziałam nic.. Idąc do szpitala myślałam że wrócę do domu za pare dni... Wróciłam po 14miesiacachbez dziecka tak naprawdę.. Oski był 5razy w domu.. Tylko5razy widział brata..
ja nie miałam wskazań do prenatalnych.. Mam 24lata. Zdrowgo syna. Więc. Lekarz mówił że drugie. Dziecko na bank będzie zdrowe.. Zaufalam mu
a urodziłam tak chore dziecko że nadal nie wiem z czym jaka choroba mieliśmy do czynienia..
NewMom mąż musi się starać utrzymać pracę jak najdłużej. Nie wiem jakiego ma szefa ale czy rozmowa i wyjaśnienie sytuacji nie pomoże? Może na razie jakieś zwolnienie lekarskie?
Monia a co było nie tak z dzidziusiem. Ja dzisiaj idę do lekarza innego niż robił prenatalne i zobaczę co on powie jestem przerażona.
Trzymam kciuki żeby było dobrze, warto zasięgnąć opinii innego lekarza ja sama żałuję ze tego nie zrobiłam...