Podobne tematy
- Zamknięty
- Myszaaaa
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem w podobnej sytuacji.... Po teście pappa wyszło mi ryzyko pośrednie...1 na 678.... Diagnozowano Nas z poradnia genetyki. Amniopunkcja została wykluczona...zaproponowano test wolnego DNA...Wstrzymaliśmy się do drugich badan prenatalnych które mam mieć 27 lipca. Dodam,że przy pierwszym USG wszystko wyszło pięknie. Kość nosowa widoczna, wszystkie paramentry właściwe.... [emoji3525] kazdego dnia myślę o tym....[emoji3525]
Ja mam ryzyko 1:309 i też usg pięknie. Czekam na drugie prenatalne 12.08. Nie zdecydowałam nie na test nifty.Ja jestem w podobnej sytuacji.... Po teście pappa wyszło mi ryzyko pośrednie...1 na 678.... Diagnozowano Nas z poradnia genetyki. Amniopunkcja została wykluczona...zaproponowano test wolnego DNA...Wstrzymaliśmy się do drugich badan prenatalnych które mam mieć 27 lipca. Dodam,że przy pierwszym USG wszystko wyszło pięknie. Kość nosowa widoczna, wszystkie paramentry właściwe.... ☹ kazdego dnia myślę o tym....☹