Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@NewMom a jak wizyta kardio u małej? Są jakieś wieści? Jak ostatnie wizyty?
Nie miałam aminopunkcji bo lekarz nie widział potrzeby. Ja mam 24lata więc nic nie wskazywało na to ci może się wydarzyć. Lekarz mówił że jest wszystko ok. Że zdrowe. Ja dopiero po porodzie dowiedziałam się że dziecko moje jest śmiertelnie chore. A czas tylko nas do tego zbliżałja nie chce zajsc w ciaze bez badań.. Nie dała bym radę. Najpierw chce badania żeby mieć szansę świadoma wyboru. Nie chce zajsc w ciążę bez badań a później cierpieć.. Nie podjęła bym terminacji . Moje dziecko było chore ale bardzo je kochałam. Walczyłam nigdy nie żałowałam że go mam. Wręcz przeciwnie. Dziękowałam Bogu za mój mały cud który miał umrzeć odrazu. A walczył dla mnie 14miesiecy. Jeżeli badania wyjdą źle nie znajdę w ciążę. Bo później bym żałowała bo dość na patrzyłam się na cudy w szpitalu. Cudy jak i na śmierć... Chce mieć wybór przed ciąża
a prenatalne dopiero są jak bym była w ciąży. I w tedy mogło być być za późno
![]()
SpróbujDziś jeszcze muszę ponagrywac syna do logopedy jak wymawia sylaby choć wątpię że będzie chcial powtarzac, szczerze nie mam już na nic sily a boję się co dopiero będzie jak mala bedzie w domu plus syn i córka że nie ogarne, narazie maz musi wziąć jeszcze opiekę bo ja pewnie będę w szpitalu z małą, a umowe ma tylko do przyszłego roku i boję się że mu nie przedłuża przez to wolne bo już siedzi 4 tygodnie, dwa na urlopie a dwa już miał opieki a co będzie jak będziemy musieli jeździć do Krakowa co chwilę czy po lekarzach, ja samochodem do Krakowa nie pojadę bo nie jestem dobrym kierowca.